ja, nu har jag då kommit hem från västerås resan..Vi åkte kl.07.00 och vi kom hem till Umeå kl.02.25, det var ett litet äventyr som var rätt så roligt, man fick träffa allt folk igen. jag hade med mig pengar, läxböcker, min i-pod. .jag trodde jag hade allt, men när vi väl gick ner på kajen så hade jag ju glömt att ta med hur mycket som helst.. som kuddar, en överstrykningspenna.,. mina värktabletter tog ´helt fel med mig. men så går det om man är trött på morgonen,

haha xD ja e för söt jag, men som otur förlorade löven efter straffar.. ;/ men 1 poäng är då bättre än inget i alla fall. ni är det bästa laget endå.. vi stannade i glada hudik för att äta lunch, haha jag har aldrig ätit godare kyckling än den jag åt där med stekt potatis till., och jag e ju som jag är.. ja håller mina bestick som om jag skulle vara på väg att mörda nån haha .. ne men då sa stefan, hur håller du då `? ja e lite speciell ha ha som dom flesta vet..

det som var roligt var när vi stannade i sundsvall på hemvägen för att äta på max, jag tror dom som jobbade där fick lite stress när en buss med hungriga kommer in.. och alla ska typ ha olika.. :) hihi .. ja du , green devils dom e lite knäppa som jag :P dit passar jag med.. med dom galna hehe.

bilder kommer in senare.. <3 kram på er alla
här är bilderna jag lovade er :)
  det var vid max där vi åt :D