Det är så sjukt. Snart är 2022 slut! För om några dagar går vi in i december vilket är mysigt och lite stressigt samtidigt. Man vill hinna med så mycket på så kort tid känns det som, även om jag tycker det är mysigt med julen. Det är min absolut mysigaste årstid tror jag. Man får pynta, klä granen, baka massa saker inför julen 🥰. Slå in paket och umgås med familjen, vänner och samtidigt vara lite ledig. Få vila upp sig och bara spendera tid med sin familj ❤️. Nicolina får vara hemma och mysa med mig som är ledig 🥰❤️. 

(null)
(null)

För flera månader sedan så tog Nicolina min telefon och sprang iväg med den. Självklart så  tappade hon den eller kastade den så skärmen sprack lite. Men inte nog med det så blev den mycket sämre 😂😅. Ni som känner mig vet att jag inte köper en telefon i onödan 😂. Så tänkte väl att det kanske ger med sig? Men nu blev jag less. Less på att alltid prata i högtalare eller headset. För annars kunde jag inte höra något när någon ringde mig. Var väl lite jobbigt om man var på jobbet eller i affärer.. Så nu har jag äntligen fått min nya telefon, installerat den och fått över allt. Så glad att jag köpte en tidig julklapp till mig själv. Mest glad att jag kan prata i telefonen om det ringer någon. Som ska vara självklart om man har en mobil. Men nu hoppas jag min iPhone 11 håller några år 😀. 

(null)

Nicolina är i en 3-års trots period stundtals 😅😂. Så man får vinna rätt strider känner jag. Som att det ska ta 40 min en fredag eftermiddag att hämta från förskolan. Både för mig & när en pedagog försöker hjälpa att klä Nicolina 😅. Eller att hon vägrar byta kläder på morgonen.. ja men gå med pyjamas du till förskolan, varsågod 🙈😂. Hon är lite som Lotta på Bråkmakargatan. Kan bli ett och annat gallskrik, men det ska ju höra till 🙈❤️🥰. Lilla lilla busfrö. "Du är envis som en get". 

(null)

Annars så är det min sista arbetsdag imorgon.  För imorgon efter jag slutat jobbet ska vi åka bil mot Skåne. Vi ska ta en paus och sova hos Nicolinas farmor som bor i Tyresö. Så på torsdagsmorgonen så åker vi vidare mot Skåne. Vi ska faktiskt tävla och även hälsa på en kennel. Det känns spännande och kul. Så vi kommer bo på hotell och sedan hitta på aktiviteter. Vi ska även hälsa på Åsa & Peder som bor i Ängelholm. Mysigt med lite ledighet mitt i veckan ❤️. Vi vill köpa en tik framöver men måste visa vilka vi är. Sedan hoppas att det inte dröjer allt för länge . 

(null)

(null)