Snart har även denna månad passerat. Men sedan sist jag skrivit har vi hunnit med en agilitytävling i Skellefteå. Samt en inofficiell utställning i Örnsköldsvik. 

För två helger sedan, fredagen den 7e februari åkte vi mot Skellefteå för en agilityhelg. Vi bodde på ett mysigt ställe där det både fanns hotell & vandrarhem. Vi installerade oss rätt så snabbt och gjorde oss iordning inför helgens tävling. Det blev lugna kvällar med lite hämtmat & mys och snacks på kvällen. 

Den här helgen gjorde Nea sin första debut på agilityplanen efter 8 månaders vila 👏. Chivas gjorde fina lopp, men under helgen knep han två stycken 🥉placeringar. Vissa lopp skulle vi behövt bli etta eller tvåa för att få pinne. Vilket var lite surt givetvis. Speciellt när man endast saknar 3 pinnar 😅🥰. Men de kommer när de kommer 🙏🏻. Annars sikta vi mot SM 2021 👊🏻. 
Nea vann ett lopp & blev trea ett lopp under helgen. Sista loppet för oss blev så olyckligt! Johan & Nea krockar under loppet.. så Johan råkar trampa på Neas tass 😕😞. Det märks att hon inte har samma vana än vart hon ska förhålla sig till Johan under loppet. Men vi var så glada att hon inte skadades 🙏🏻🙏🏻🙏🏻. Såg värre ut än vad det var. Riktigt otäckt när sådant sker, tur så händer det väldigt sällan. Men förutom det så var hon riktigt duktig 👏. 
Så nu är det träning för fullt tills nästa tävling är. 

(null)

(null)


(null)

I helgen som var ställde vi ut Lexie i lördags på en inofficiell i Örnsköldsvik. Lexies första utställning överhuvudtaget, och min första sedan juni 2018 typ. Var på tiden att få träna. Man är lite ringrostig men tur man hinner träna lite innan en officiell senare i år. 

Men hon är så kul att ställa 👏😍. Gladare hund och översocial går inte att få tror jag. När jag skulle ställa upp henne på bordet för domaren kunde Lexie knappt stå stilla. Hon skulle pussa på domaren konstant. Hon älskar verkligen alla nya människor & hundar hon ser. Jag blev supernöjd att vi slutade som BIG2. Min lilla stjärna 🌟 💫⭐️ . Ser fram emot kommande utställningar med Lexie 🥰. 
(null)