Nicolina är inne på sin andra vecka som förkyld, snorig och hostig. Men nu börjar den dryga förkylning äntligen ge sig. Så hela förra veckan var Johan hemma med Nicolina. Jag var hemma fredagen och blir hemma med henne den här veckan. Speciellt med de nya direktiven som är med covid. Stanna hemma och att det ska vara två symptomfria dagar dessutom. Tur i oturen att jag har höstlov, missar planeringsdagar nu dessa tre dagar. 

(null)
(null)
(null)

Men vi läser så mycket böcker, sjunger sånger ihop och myser när hon är lite snuvig. Favoritsången är I ett hus i skogens slut.. den kan man få sjunga flera gånger per dag. Hon älskar självklart fler också. Men den är favoriten just nu. Tur den finns på youtube inspelad vissa tillfällen 😅. Nicolina ska få lite fler böcker i julklapp ❤️. För hon vill verkligen lyssna på flera & samma böcker per dag. Tror vi har samma favoritbok. Storm - Stina. Den läste min pappa för mig när jag var liten. Så mycket att han kunde den utantill. Så när Nicolina låg i magen var det den första bok jag köpte. Ingen bok som finns här hemma ser oläst ut. Vissa är sidor trasiga, någon flärp är bortrivet, lite tugg märken & blöta fläckar av en och annan puss. 

Hon fick även hjälpa mig att laga panerad abborre med kokt potatis och en dillsås. Det var ett svettigt träningspass kan jag lova. Vet inte hur mycket nej jag sa under den matlagningen heller 😂. Men Nicolina såg nöjd ut, och imorgon ska hon få hjälpa till att laga ännu en middag. Då hon blev lite besviken att hon inte fick hjälpa till ikväll. Eftersom hon flyttade pallen för att ställa sig mot bänken som hon gjorde igår. Så hon kanske blir lika förtjust i matlagning som sin mamma 🙈❤️. (null)
(null)
(null)
(null)

När man bara känner sig less på saker och ting ibland så måste man hitta en morot 🥕som motiverar en att nå sina drömmar. 
Nu tänker jag starta det första delmålet, att inom en snar framtid vill jag vara husägare 🏡. 

Jag längtar tills man har ett stort och fint kök 😍. Jag kommer väl spendera mer tid i köket än någon annan del av det huset 😂. Spännande tider ☀️😀. Åh få mysigt att bara inreda ett helt hus 😍. Dock ett litet tag kvar. Men plötsligt händer det 🙈🥰.