Vad veckorna flyger fram! Redan helg i morgon, tyckte veckan nyss började! Min förkylning verkar ALDRIG ge med sig.. vilket suger, börjat få ont i halsen nu som inte vill ge sig heller. Sedan känner jag mig seg och hängig idag, så ska bli skönt med helg faktiskt. 
 
Återhämta sig efter en jobbvecka, som de flesta har hört och läst så gick tävlingen i Sundsvall sjukt bra för oss. Första dagen blev vi diskade båda loppen, vilket var surt men vi lärde oss utav våra misstag. När vi knappt tävlat tidigare så kan man inte så mycket, man lär sig på vägen. Vilket vi gjorde i lördags, vi åkte på tok för tidigt så när Chivas skulle tävla orkade han liksom inte. Men helt förståeligt när man var på hallen 08.30 och han inte fick tävla förrens 13-14 tiden ungefär. Så han hade troligtvis blivit trött av att bara sitta i en bur och ta in så mycket, så vi stannade längre på hotellet dagen efter. Så vi tog en välförtjänt sovmorgon, längre frukost på hotellet och tog det lugnt rätt så länge innan vi packade ihop och checkade ut från hotellet. 
 
Vi åkte mot tävlingen och fick vänta ungefär 2 timmar innan det var vi, inte alls som dagen innan. Det märktes klart och tydligt på Chivas. Han var så inne i sin agilitybubbla, allt flöt på och han bara körde. Han var så snabb, och INGA fel första loppet. Det visade sig senare när alla körde klart att vi vann första loppet, sedan slutade vi på en tredje plats på andra loppet. Vi var så sjukt nöjda över helgen och sista tävlingsdagen, vi fick ju med oss 2 pinnar hem i hoppklassen. Som nu innebär att vi har 3 pinnar i hoppklass, men vi stannar kvar i klass 1 ett litet tag till.
 
Vi hade helt andra planer andra helgen i December, men nu ändrade vi totalt i våran kalender och bokade en tävling i Piteå och boende på ett vandrarhem, billigare än hotell och säkert mysigare miljö för hundarna. Nä är så taggad på ännu en tävlingshelg tillsammans med mina finaste. 
 
I helgen ska jag ta det lugnt, samt ska vi på bio och se på solsidan! Sedan ska jag försöka få till att ta nya foton på hundarna men får se om jag orkar med det eller inte. Nu taggar jag jullov om 3 veckor!