Sedansist jag skrev har det hänt lite hos mig. Sist hade jag inprincip bara skissat upp mina blommor jag tänkt måla på väggen. Nu har jag faktiskt målat med färg. Än är det några timmar kvar 🙈😅. Men jag är så nöjd 😍

 

 

Men blir väl mer målning nu i veckan som kommer då jag är ensam. Eftersom Nicolina ska till Johan idag. Oj så man kommer sakna ihjäl sig på en vecka! Men på onsdag ska jag faktiskt få hämta henne på förskolan 😍




 

I fredags efter jobbet så skyndade jag mig att hämta Nicolina. Men hon vägrade att åka pulka hem då hon blivit så stor att hon kan gå själv hela vägen hem. Så det tog kanske lite längre tid att ta sig hem. Så sedan fick hon lite mellis innan vi packade bilen och rullade mot Robertsfors. Där vi spenderat hela helgen! Sån mysig och trevlig helg med god mat och mycket skratt så man fått ont i magen! Exakt som det ska vara. 

I lördags stod jag för matlagningen👌. Det blev en laxpasta och sedan hade jag gjort en efterrätt till oss. En key lime pie i glas, aldrig gjort men den blev riktigt god 😋 . Absolut en dessert att göra fler gånger. 

Nicolina tyckte om mammas tre kattungar som hon har. En av kattungarna var borta under fredagskvällen och vi letade och letade. Tillslut hittade vi den inne hos Nicolina, den hade klättrat upp och lagt sig i hennes säng. 

(null)

 

Jag har köpt en ny kaffemaskin. Då jag en morgon råkade tappa min glaskanna på mattan. Självklart gick den i en miljon bitar.. Så jag valde faktiskt att kosta på mig en helt annan en en "vanlig" kaffebryggare den här gången. En som maler kaffebönor, kan även göra på pulver.. Går att göra 2 - 10 koppar så passar perfekt om jag är själv med typ 2 koppar 👌. Perfekt! Har dock bara inte lärt mig den till 100% 😂🙈 men det kommer väl.. 

 

 

Jag fick hem min tv-bänk.. men självklart var paketet och självaste bänkskivan skadad på ovansidan. Så har fått klaga och bifoga bilder på hur allt såg ut. Jag ska få en ny bänkskiva och behöver inte skicka tillbaka den som är skadad. Så då har jag en reserv-skiva. Så bra när man har småbarn 😅🙏. Så då jag fick det beskedet så satte jag ihop den, fick även lite hjälp av min kompis 🙏. Men den är så galet snygg 😍 helt klart alla pengar. 
 

Nu ska jag inhandla en fåtölj och lite annan inredning som ska få plats i vardagsrummet. Ett annat pyssel jag väntar på som jag skickat efter i helgen är foton på mig och Nicolina. Lite förstoringar som ska sättas upp i mitt sovrum. 

 

Dessa bilder är som sagt de som kommer att hänga ovanför sängen 😍. Min älskade skatt som alltid får en på bra humör. Så ska bara inhandla ramar på Ikea, och sedan vänta på att bilderna kommer. Så får man förnya bilderna allt eftersom 🥰. Så dessa fyra, plus två till som är lite handavtryck när Nicolina var en månad ungefär. Kommer bli så fint när alla sitter på sin plats 👌

Hm vad har mer hänt 🙈😅. Jo jag har faktiskt öppnat ett matinstagram-konto nu. Där jag delar med mig av olika typer av recept jag testar på. BonappetitbyEmelie heter jag där iallafall, för ni som inte följer och vill följa mig.