Ligger i sängen efter en låååång dag! 

Klockan 06.00 hade jag Chivas som hoppade mot sängen och ville komma upp till mig och sova lite till. Vi sov en timme till innan jag klev upp för att slänga i en tvätt, sedan myste vi i sängen tills tvätten var klar. 

Så vi somnade om, men det var så mysigt💕 kring åtta klev vi upp. Jag slängde i en till tvätt och gjorde mig sedan iordning för en promenad. Ute i regnet, var rätt skönt när vi väl var hemma igen. Sedan kom Johan hem på lunchen, och även jag fixade lite mat innan jag cyklade mot jobbet. 

Eftersom jag har jobbat från 11-18.00 idag, har faktiskt varit rätt mycket folk idag. Hade väl de på känn men kanske inte som de blev idag, nog för de är kul att tiden går fortare. Men vi var inte riktigt redo för en kö som nästan aldrig tog slut. När vi hade kört ut 5 så kom det 5 nya.. Grönsaker fick vi hacka nytt eftersom, och saker i frysen som inte låg där de skulle.. Då ena ville jäklas för någon dag sedan och sjunka med tempen så fick de tömma hela frysen. 

Men jag överlevde dagen, var skönt att komma hem och få laga middag hemma. Sånna här dagar önskar man att man inte jobbade i kök, är rätt drygt att laga mat till andra och sedan göra till sig själv. 

Nä ska försöka sova snart, så man orkar upp imorgon för nya tag. Funderar vart jag ska gå imorgon och vad vi ska träna för något. Men lär bli inkallning och något annat ☺️ åh längtar tills lönen kommer, ska verkligen spara allt jag kan nu. Tänkte jag skulle få så lite men tur jag glömmer bort semesterersättningen, den gör det där lilla extra😍 

Nä nu måste jag sova! 


Bästa kompisen för livet ❤️