Igår blev det en strulig dag. Eller det började efter Johan kom hem efter jobbet. Han kom hem lite senare då han jobbade över till 18.00, vi skulle åka och handla inför middagen. Men vi fick inte igång bilen när vi skulle åka!? Så det blev att ta starthjälp av Tobias.

Vi tog en lite längre sväng och körde till strömpilen för att köpa lite alkohol till imorgon. Sedan åkte vi hem för att snabbt åka på Konsum och köpa créme fraiche till fisken. Öppnade fiskpaketen och kände surlukten. Luktade nästan som surströmming 😝. Var bara att kasta paketet och tänka på nytt.

Vad skulle vi äta nu? Hade tre skålar förberett för att panera! Samt att vi redan börjat koka en massa potatis.. Panerad kyckling med potatissallad 👌🏼. Blev att åka iväg på Konsum igen för att köpa fler saker. Så middagen satt fint vid 21 efter en massa otur.

Tror oturen verkar fortsätta idag. Började dagen med att försova mig och den buss jag brukar åka kom inte. Tror jag behöver lite ledigt så jag kan vila upp mig. Det kan inte bli sämre tycker jag. 💙