Då man inte skrivit på över 1,5 månad ungefär så har man hunnit göra en massa saker. 

Men jag har hunnit fylla 30 och hade inte direkt fest, men bjöd familj / nära på smörgåstårta och på massa olika kakor istället. Är inte van att göra smörgåstårtor så jag beställde dem faktiskt! Så galet goda. Kan varmt rekommendera smörgåstårtorna här på skärgårdscaféet här i Holmsund 🙏😍. Så otroligt goda, 20 bitars försvann snabbt. Men fick otroligt fina presenter 😍. Fick även ett kit för att kunna göra egna sushi. Inte hunnit göra det än men , det ska jag göra! 

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi fick tur med vädret när det var sportlov men även nu när vi haft påsklov 🥰❤️. Så det har blivit lite turer i skidspåret. Så otroligt härligt! 

Men det är inte bara jag som fyllt år. Vår Nicolina har fyllt 4 år ❤️. Vårat busfrö & solståle. Som är en liten mix av Astrid Lindgrens alla karaktärer tror jag ibland 😂. Emil som gör en massa hyss nu och då 😅. Målar på väggarna, stoppar leksaker där de absolut inte ens ska vara. Madicken som ska klättra högt upp, gärna på sin säng 😅. Eller som Lotta på Bråkmakargatan som är envis som en get ❤️🤸‍♀️. Vår fina Nicolina som är det bästa vi har ❤️. Oavsett hur busig du är så har du ett hjärta av guld. Nicolina bestämde tema på sina tårtor. Sedan fick hon en bil av oss i present och mycket andra fina saker ❤️🥰. Så tacksam 🙏🙏. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

Tror Nicolina kommer att tycka om att åka till förskolan framöver i sin Lamborghini 😎😎😎. Vi är så redo för sommaren nu, okej. 

Jag har väldigt mycket vårkänslor 😏🙈. Så vi planterade om alla inomhusblommor idag. Samt så har vi även testat att plantera lite grönsaker & kryddor 🌱🙈. Nu är det bara vänta på att det ska börja växa. Nicolina tyckte det var kul att hjälpa till, så nu håller vi tummarna för att vi har gröna fingrar. 
(null)

(null)

(null)

Imorgon är det ingen vanlig dag, imorgon är det Johans födelsedag 🎈. Vi gör bort alla födelsedagar innan april är slut 😅. Snart är det slut på alla tårtor 😋. Nä, nu är det snart dags att krypa till kojs. För imorgon är det jobb efter att ha haft påsklov. Kände mig inte riktigt redo om jag ska vara ärlig 🙈😅😂.