Igår fick vi äntligen våran soffa! Vi trodde att det var madrassen som kommit då vi ska byta ut den då den gått sönder lite. Så vi skulle få en helt ny, men när Johan kommit fram så ringde han mig och sa. Vi har fått soffan nu. Men va?! Nu!?
 
Så igår efter jag och Kim varit på Djurmagazinet i ca 1 timme för att inhandla lite olika saker. Det som tog mest tid var absolut att kolla vilken sele som skulle passa våra hundar. Det tog en evighet men tur vi fick hjälp. Sedan åkte vi hem, åt middag. Efter middagen så tog vi Chivas på en kort prommis till en lekpark där han fick söka godis och leksaker. Samt springa efter lite bollar. När vi tillslut kom hem så beställde vi vårat nya vardagsrumsbord och åt lite glass. Blev inte alls det vi hade tänkt, utan ett helt annat. Eftersom att vi har hört att det var en svart glasskiva som låg i mitten. Där allt skräp och smuts samlas. Så vi skippade det, och letade vidare. 
 
 Så nu längtar jag tills bordet kommer! Kommer bli så fint när de är uppe och de som vi har nu är borta. För när nya bordet kommit är det slut med middagar i vardagsrummet. Sa det till Johan igår, vi ska bli som normala människor och äta middag i köket. 
 
Idag när jag slutar skolan så kommer jag åka hem, lär vara hemma vid 1 tiden. Sedan är det dags för jobb från 15 och framåt. Kom inte riktigt ihåg när jag slutade haha. I helgen är det också dags för jobb. Men då det är valborg och första maj så behöver vi inte ha öppet hela dagen utan det blir lite kortare pass. Från 9.30 - 16 typ. Skönt med lite kortare dag!