Tiden går fort när man har roligt. Var en månad sedan jag skrev ett inlägg senast. Under den här tiden har jag haft sportlov, och veckan innan vi gick på lov så hann jag bara kliva ut genom dörren på måndags-morgonen. Då jag fick ett telefonsamtal att jag var tvungen att hämta Nicolina på förskolan. Så jag vabbade hela veckan innan lovet, så det blev två veckor hemma. Som kändes som fyra när man typ bara varit hemma. Men vi har det alltid så sjukt mysigt ihop! Men det är inte att göra så mycket åt när de är nya restriktioner om att vi måste vara hemma "extra" dagar. Även om det blir jobbigt när hon är sjuk, och man försöker hålla sig hemma så mycket som möjligt. Men tur vi har mycket leksaker att roa oss med, eller böcker att grotta ner oss i. Jag har ju även fyllt 28 under tiden, tror min familj längtat tills det gått 2 år till. För då blir de 30-års fest som de mest ser fram emot. Som de uttryckte sig under tiden de var och åt tårta. Haha, tur man har gott om tid att planera för den dagen. 
 
 
Jag har äntligen fått lite mysigt i vardagsrummet med min "mys/läshörna" med den nya fåtöljen från Ikea. Haha jag som hade mätt och mätt att den kartongen skulle få plats i min bil. Var precis på håret när jag väl skulle få in den. Så fick lov att ta sönder kartongen på parkeringen och lägga in delarna separat. Så typiskt mig, men men tilllslut fick den ju plats. Tog en evighet att skruva ihop den, men jag lyckades och känner att jag blir allt bättre på det som jag känner mig sämst på. Att skruva ihop något eller sätta upp saker på väggarna är inte min starkaste sida. Men hittills har jag fått upp tavelväggen i sovrummet (6 tavlor) , målat 3 tavellister svarta och skruvat upp de i köket för mina kokböcker, skruvat upp två klockor, skruvat ihop fåtöljen + fotpallen till den.  Skruvat ihop Nicolinas bokställ och målat den och skruvat fast den i väggen. Jag har skruvat fast en steghylla i väggen som finns i hallen för att den inte ska rasa om Nicolina tar i den. Jag har fått upp lite fler tavlor på väggarna här hemma. Fått upp ett marmorbord brevid min fåtölj.. 
 
 
Här är vasen som Nicolina tyckte skulle bli en ny plats för hennes tandborste. Då jag har stoppat ner lite plast för att få upp plastblommorna så trodde jag att tandborsten skulle ta sig ut så lätt. Men den åkte ut snabbt som bara den när jag höll vasen upp och ned. Får se hur länge jag får ha vasen och blommorna ifred. Men det känns så mysigt och hemtrevligt i vardagsrummet just nu. Nu ska jag bara dit med lite extra ljuslyktor och eventuellt en tavellist med lite bilder. Haha jag som kände att jag aldrig behöver en skruvdragare börjar faktiskt på att fundera om man ska införskaffa en. Haha, med alla projekt jag hittar på så känns det drygt att skruva allt för hand. Men med vilja kommer man långt. 

Haha jag inser att jag ändå lyckats med vissa saker som jag egentligen inte vill göra. För jag får alltid saker snett när jag ska skruva upp saker.. Men jag är envis som en get, och känner att tilllsut får man bara ge det en chans. Vissa saker får bara ta lite längre tid, men jag vill bara testa mig fram till jag tillslut lyckas på egen hand. Minns den dagen jag fick upp mina tavlor i sovrummet. Jag var rädd att alla skulle ramla ner under tiden jag låg och sov. Men de hänger kvar, om inte Nicolina är snabb och vill pilla på någon som hon når. 
 
 
Jag har fortsatt att måla på väggen i köket, och jag känner att det blir nog fint när hela väggen är klar. Kanske fortsätter den här veckan som kommer när jag är själv i veckan. Jag lämnade in min bil på service och fick veta att allt såg bra ut.. tills de bara skulle fylla på spolarvätska. För då är den tydligen trasig och att de läcker ur den. Självklart! Men men, ska lämna in den nu på torsdag och får igen bilen på fredag igen. Sedan hoppas jag att det inte blir mer otur på ett tag. Men men bilar är ju bara utgifter haha. Men klarar mig inte utan den, och är för kär i min bil för att sälja den! Så den blir kvar tills den inte fungerar längre. Ett tag till hoppas jag. 

Förutom en ny arbetsvecka, så räknar man ner till påsklov. Den helgen vi går på ledighet så ska jag och Nicolina åka till Robertsfors och hälsa på. Ringde mamma när jag var påväg till Jenny tidigare idag och kollade ifall hon var ledig den helgen. Så mysigt det kommer bli! 
 
 
En annan sak är att Nicolina snart fyller 2 år! Så galet, kan inte förstå att min lilla bebis snart är 2 år. Tyckte nyss jag började arbeta efter min mamma-ledighet var slut, och att Nicolina fyllde 1. Känns som igår, shit vad tiden går fort! Är inprincip bara tre veckor till dess. 
 
 
Här är mina två kokböcker som jag nyss beställt. Man kan aldrig få för mycket kokböcker och tips på massa såser, som typ är pricken över i:et när man gör middagar är inte fel. Man gör ju typ alltid samma såser. Nu ska det bli ändring på det och våga göra nya.