I fredags efter jobbet åkte jag, Jenny & Elsa på avion för lite shopping. Men det var sjukt mycket folk, men fullt förståeligt när det var black friday. Tanken var egentligen inte att shoppa bebiskläder, men kunde inte motstå när jag hittade en vit fleeceoverall och pyjamas 😍. 

(null)

Sen resten utav fredagkvällen vilade jag upp mig lite, och tog en härlig långprommis med mina fina hundar. De fick även springa av sig på ett lämpligt ställe innan vi gick hemåt, vilket de älskade ❤️. 

I lördags tog jag och min finaste tag i checklistan inför vår bebis ❤️. Vad som kanske är bra att köpa så snart som möjligt, som typ en spjälsäng, byrå för kläder och annat smått och gott. Men vi har nu hittat en spjälsäng vi båda vill ha som Johan ska hämta imorgon. Kan inte riktigt förstå att det är sant tror jag, även om magen fortsätter växa och att man kan känna små rörelser ❤️. 
Men jag tog även bussen till stan för att träffa mamma i stan, vi började med att titta på en konstutställning på väven. Sen tog vi en lunch tillsammans innan hon gick till jobbet och jag åkte hemåt. 

(null)

Innan vi skiljdes åt så gav hon mig fem stycken vita Bodies. Så när jag kom hem, tog jag en längre promenad med hundarna. Fixade lite mat och sorterade sedan alla barnkläder vi fått låna och köpt. 
(null)

Annars har jag bara tagit det lugnt i helgen, njutit av god frukost och lite sovmorgon samt långa promenader ❤️. Fler sånna helger 😍.  (null)