Idag är det exakt 1 år sen jag tog mitt körkort! Tiden går verkligen fort, jag trodde verkligen inte att jag skulle ta det. Inte så fort som det faktiskt gjorde, började i Sep/okt.. och blev klar i feb. Så kan inte säga att det tog så värst så lång tid när man började köra nån månad innan, så jag är STOLT över mig själv att jag fixade det, med min "bästa" handledare man kunde ha, ens mamma :) Men vi hade många roliga stunder tillsammans som jag aldrig kommer glömma! 
 
Som när vi skulle börja köra, första gången jag skulle testa själv.. sitta där bakom ratten, var både skräck och glädje inblandade.. 
 
Jag: Mamma, vart skulle vi kunna köra? Jag vill göra på ett ställe som det inte är så mycket folk på.. 
Mamma: JAG vet ett ställe! 
Jag: Vart? ! 
Mamma: Ska visa dig.. 
 
Så vi körde dit.. När vi var framme, skulle man kunna tro att det var på en parkeringsplats bakom nåt ställe.. men inte vi inte, utan det var en helt vanlig väg.. Som ledde in till skogen, självklart! Visst inte så mycket folk som ser en, men kanske inte ett ställe att börja på.. men vi skulle testa! Så vi bytte plats, jag satte mig, ställde in hur jag ville ha stolen och sånt. 
 
Mamma: Men kör då! 
Jag: Jag gör ju det, men kommer inte fram... 
Mamma: Inte undra på.. vi har ju glömt att lägga i en växel! 
Jag: haha, så jävla smart vi är.
 
Vi tog oss framåt, sen tog det stopp
 
Mamma: Jag vänder, så kör du tillbaka? 
Jag: Men det är väl onödigt?!! Jag ska ju lix lära mig vända och så, varför kan inte jag backa?!
Mamma: Jaja, men ta det lugnt då.. 
 
Kändes inte alls som jag tog det försiktigt, kändes som det gick 140 bakåt.. Nästan in i en sten, men men.. det gick ju bra trots allt! När man blickar tillbaka såhär, under sin absolut första körning. Så får man ett gott skratt.. För det var så jäkla kul! Tror aldrig jag skrattat så mycket på en och samma dag.. 
 
Just nu sitter jag och ser på Let´s Dance, dricker lite dricka och pluggar! Har nästan läst ut en bok, mitt mål är att skriva lite om båda böckerna.. Men det ska nog gå, sen imorgon är det jobb 11-15. Efter det blir det hem och baka, göra massa chokladbollar och några dumlekakor, sen blir det fixa tårtan på söndag, och den dagen har jag tänkt att det ska vara en plugg-fri dag! Kvällen blir det Ledin som sagt, kommer bli en toppen dag tror jag :) Nä, nu fortsätta med pluggandet ! :)