Jag har knappt skrivit några inlägg på hela sommaren. Men jag har haft en en riktigt underbar semester 😍❤️. Har varit på massa spännande agilitytävlingar, upplevt SM i Piteå. Där Chivas fick vara föråkare. Då han inte kvalade till något SM så fick han ändå springa några lopp som träning. Men i år, så har han kvalet med sitt lag till SM. Så nästa sommar åker vi till Stockholm och Chivas ska tävla lag. 
Så får vi se om han kvalar till ett individuellt SM eller inte. Han saknar 3 pinnar i hopp för att få komma med. Men vi får se, vi har några tävlingar inbokade. 





(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)

Vad mer har jag gjort i sommar? Hittat på mycket med Nicolina, umgåtts en hel del med Johan denna sommar faktiskt. Våran resa har varit som en bergochdalbana. Fram & tillbaka, men jag älskar honom. Så vi har jobbat med vår relation och har hittat på mycket saker tillsammans under semestern. Vilket jag uppskattat. Tror jag talar för oss båda. Men jag har haft så roligt med honom ❤️.

Vi tog en resa till Piteå för agilitytävling. Sedan vidare till Jäckvik och avslutade resan en vecka i Tärna. Med Jenny & Christoffer. Jag har njutit av långa nätter, goda middagar & goda viner 😍. Mycket fiske har det blivit denna sommar, tacksam att man hinner göra så mycket. Tacksam att familjen bor nära och att man kan hälsa på när som helst. Nästa sommar ska jag försöka planera in en tripp med familjen ❤️. Jag är tacksam för att man  är ledig så pass länge, Nicolina har fått vara ledig hela sommaren och ska till veckan vara på förskolan. För till veckan är det vardag igen. Tillbaka till jobbet! 

Avslutade även min semestervecka med att bilen krånglade. En gul motorlampa började lysa! Åh.. less 😅. Fuck my life.. men som tur var så är det bara ett litet fel. Så nu är den inlämnad och borde få tillbaka den imorgon. Tur man har gångavstånd till jobbet 🙏. Sedan får den bo på parkeringen så inget mer händer 😅😂. Har inte hört något mer om Sveriges mästerkock. Kanske hör något till veckan eller veckan efter. Jag har även lagt ut att jag kan göra födelsedags eller doptårtor. För jag tycker det är så kul & är så nördig inom bakning 🙈. Men tar mig an alla nya utmaningar. 


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)