Alltså vilken vecka detta varit. Några av er vet redan vilken otursvecka jag haft. Har känt mig lite som "olyckan". Det började redan på måndagen på jobbet. När jag inte kan hitta min telefon. Jag blev osäker om jag hade råkat tappa den ute på lunchrasten när jag var rastvakt.. Gick flera varv och spanade om jag kunde se någon svart Iphone ute på skolgården. Men utan resultat naturligtvis. Efter ett tag gav jag upp, gick in och försökte på något sätt spåra den via datorn. Jag lyckades spåra den och såg till min glädje att den troligtvis ligger hemma i lägenheten. Så efter jobbet var det bara att börja leta, vart hade jag lagt den? Sedan är jag inte världsbäst på att sätta på ljudet igen från tyst-läge när jag kommit hem från jobbet. Så jag kan väl vara svår att få tag i ibland. Så det gjorde det inte lättare att hitta telefonen. Men tillslut så såg jag telefonen. Den låg mot tvättkorgen som var svart. Så med en svart telefon mot en svart tvättkorg var den svår att se. Men en lättnad att den inte var försvunnen! Jag var mest orolig över att jag & Jenny skulle förlora våra dagar i snapchat haha. Men 867 dagar vill man inte ska försvinna på en natt direkt. 
Sedan hade min dator krånglat lite till och från i måndags.. Jag fick inget ljud från min dator till smartboarden. Så otroligt drygt.. Aja men nu kunde det väl inte bli värre. 
 
I tisdags efter jobbet skulle jag skynda mig och handla lite småsaker på konsum. Då det var APT på onsdagen så det skulle bli för stressigt att handla då. Sagt och gjort, tog bilen efter jobbet i tisdags. Skyndade mig att handla mina saker och skulle gå till kassan för att betala det jag hade skannat in. Men åhnej... Vart är min plånbok nu då!? Den hade jag ju inte i min jackficka.. Så jag fick säga till en som arbetade där att jag var tvungen att gå till bilen för att hämta börsen.. 
Inne i bilen så hittade jag min börs. Men när jag öppnade den, så ser jag inte alls mitt bankkort.. Så typiskt! Vart har jag lagt det nu då.. Jag kollade i bilen, men kunde inte se kortet någonstans. Testade att ringa till mamma och tänkte att jag kanske glömde det hos mamma sist jag var dit. Men nä, där låg det inte. Jag skyndar mig hem för att kolla igenom lägenheten igen. Nä, ingenstans.. 
Går ut till bilen och testar att ringa till Kim. För att kanske få låna hennes kort och sedan swicha henne sedan. Så jag får lite mer tid att leta mitt eget kort. Men nä, hon svarade inte. Då letar jag en sista gång i bilen. Det kankske har ramlat ner på något sätt? Ja, där på förarsidan ligger mitt kort. Vilken lättnad när jag hittade det. Så då fick jag återigen köra till konsum och gå in igen för att betala. Som tur var slapp jag slå in alla varor igen. Nu måste väl min tur vända tänkte jag. 
 
Onsdag och det var en lång dag på jobbet. Jobbade från 08.00 - 19.30 eftersom vi hade APT. Jag gick hem 16.30 och väntade på att mötet som skulle vara digitalt skulle börja17.30. Så jag hann äta en middag innan mötet. Eftersom jag hade förberett middagen både på morgonen och under lunchen. Det blev inbakad fläskfilé med en god sallad till. Under kvällen var Chivas väldigt rastlös och tyckte jag var väldigt tråkig som bara satt vid en dator. Men efter det var slut så tänkte jag men vi tar väl en snabb promenad så vi båda få röra på oss. Det var inte superkallt och hade snöat lite grann under kvällen. Sagt och gjort, vi tog på oss reflexer och gick ut. Vi hann inte ens hundra meter innan jag ramlar omkull. Fick ett litet skrapsår och lite blåmärken. Gjorde så fruktansvärt ont efteråt. Jag hade ju tänkt att julpynta efter promenaden. Det blev inget pyntande alls den kvällen. Jag tog det lugnt i soffan med glass och film. Sedan blev det en tidig kväll den kvällen. Man blir så trött i kroppen när man slår sig. Var så öm i handen. Sedan var det inte bättre för att datorn fortfarande krånglade. Så jag fick veta att jag skulle få en ny dator på jobbet. Äntligen lite positiva besked. 
 
Så på torsdagen fick jag min nya dator. Senare på eftermiddagen ringde mamma mig och frågade om jag ville äta middag med henne och mina syskon. Ja, det behövde jag efter min vecka jag har haft. När jag kom dit så plockade jag och mina syskon mat direkt, när mamma gick på toan så sa min syster. När mamma kommer tillbaka så kommer hon fråga hur man ska göra och vart man får tallriken ifrån. Haha det första hon frågade när hon kom tillbaka var "Får man tallriken där borta?". 
Det blev en spontan och mysig middag med min älskade familj! 
 
I helgen så kände jag att när jag haft en tuff vecka så var jag värd extra god mat. Så i fredags blev det oxfilépasta och i lördags gjorde jag en svamprisotto med friterad kyckling och vitlöksbröd.
 
 
Matlagning är så oerhört kul, både mat och bakning är så kul att experimentera och testa nya smaker och kombinationer. Sedan skrev Jenny i fredags vad jag skulle göra på lördagen och om jag hade några planer. Men jag skulle till stan och göra lite ärenden. Vi bestämde oss för att träffa varandra i stan. Vi besökte både PMU & myrorna ihop, och även Agnes. Vilken mysig förmiddag ihop. Vilka fynd jag gjorde också. Är så galet nöjd med mina nya sänglampor. Alltså jag har letat efter en liknande typ hur länge som helst. Men nu äntligen! Så de satte jag upp igår, så snyggt.
 
 
Jag har även julpyntat hela lägenheten. Nicolina ska få hjälpa mig att pynta granen när hon kommer till veckan. För nu är det bara belysningen som är uppe. Åh vilken mysig vecka vi kommer få. Min solstråle och jag. På lördag ska vi till Umeå och se på babblarnas föreställning med mormor. Så vi lär nog käka en lunch i stan och sedan bege oss till centrum. Jag har även hunnit bada Chivas idag. Det tyckte han inte alls var speciellt roligt, han ska alltid gömma sig under sängen. Så idag stängde jag dörren så han inte kunde gömma sig under sängen. 
 
 
Nä den här veckan har som sagt varit en bergochdalbana i otur. Men nästa vecka kan bara bli bättre. Åh imorgon ska jag ta pulkan och hämta Nicolina! Som jag längtar!!