Ligger i soffan i stugan och myser, Chivas tuggar på ett kycklingben. Johan jobbar lite med hockeyn och jag ser film. 

Idag har vädret inte varit så värst roligt, vaknade att det var mulet. Kändes som det var regn i luften. Vi velade mellan två ställen att åka på, så tillsist slog vi en tärning och sa att om de blir en jämn siffra åker vi till laisvall och om de blir udda blir det sjön och fiska öring. Så vi fiskade efter öring idag i sjön, tror det var lika bra att det blev så. För det har regnat ordentligt vissa stunder, sen slutat, småregnat lite och sedan slutat, spöregnar nästan hela dagen. 

Men senare på kvällen kring 6-7 så slutade det äntligen och vi har fått se blå himmel, kanske finns det en chans att få fint väder imorgon. 

Idag fyller även min kära syster Wilma 13 år, sjukt vad tiden gått fort. Tyckte nyss du gick i trean men du ska nu börja högstadiet. Jag kunde inte vara hemma på din födelsedag då jag är uppe i fjälls men hoppas du fick en super bra födelsedag. Men även att du blev nöjd med dina presenter 💕 


Bilden är tagen från förra året, men nu hade jag inte möjlighet att vara hemma. Så därför använder jag samma bild igen, ännu en gång ett stort stort grattis Wilma 💜💜💜


Så fort man öppnar bilendörren har jag en som vill hoppa in, gärna fram och i baksätet. Man hinner knappt packa in det man ska för då har man en hund som har hittat sin plats. Eller varför inte i förarsätet 💙 lilltoka, men nu ska jag se klart slutet på filmen. Sedan blir det sängen för imorgon ska vi upp tidigt.