Helgerna springer förbi, det är redan måndag. Men jag har haft en riktigt mysig helg.

I fredags kom Johans mamma till oss, vi käkade middag i stan hos Johans mormor och morfar. Sedan åkte vi hemåt, och besökte Kim och Tobias senare på kvällen för en titt på valparna. Dom är ju så söta 😍 det bästa är väl att en av dom ska vi få köpa, vi ska skaffa en till!

I lördags så klev vi upp och tog det rätt så lugnt, vi fixade lite frukost. När vi sedan stökat bort allt, började vi med att baka lussebullar. Dom blev riktigt goda 👌🏼. För sedan följde vi med Johan mot ishallen, han skulle träffa killarna inför matchen. Så då passade vi på att göra lite ärenden. Jag köpte spelet Dot, det är ett kul kortspel. Vi köpte även en blomma till Kim och Tobias. Innan matchen så hann vi förbi Johans mormor och morfar en liten stund. Matchen mellan löven och Timrå slutade med 10-3 total utklassning. När vi kom hem efter matchen så väntade det lite ost, kex, vindruvor och vin hos Kim och Tobbe. Vi avslutade kvällen med ett spel tillsammans.

I söndags så var det ännu en match för Johans lag. Nu mot Sundsvall, så följde med vid 10.00 tiden för att inte behöva sitta på ishallen i två timmar och vänta. Efter det åkte jag hemåt, fikade lite frukost tillsammans med Ann Mari. Jag blev riktigt sugen på bagels med fetaoströra, så blev tvungen att köpa bröd/ det som fattades innan matchen började.

Matchen mot Sundsvall vann killarna med 8-1, bara skotten var ju överdrivet mycke. 64-22. Så Sundsvall hade inte mycket att komma med, skönt med vinst x2.

Det blev kebabgryta med ris till middagen. Till Beck hade jag redan gjort i ordning fetaoströran, så jag hackade upp lite grönsaker och bröden innan jag stekte dom i stekpannan på hög värme. Så gott, ska försöka baka det brödet någon gång.

Nu är jag på väg mot skolan, sista veckan på praktiken. Min sista dag är på onsdag, känns så tråkigt!