Har varit fullt upp här hemma känner jag sedan sist jag skrev, jag tror att jag har skrivit en massa inlägg. Men inser att det går ca 1-2 månader mellan varje inlägg 😂😅. Men sedan sist jag skrev så har vi köpt en valp. Han kommer hela vägen från Norge 🇳🇴. Så himla fin, så mycket energi & så himla mysig samtidigt! Han har absolut en av och på knapp. Vårat busfrö & energiknippe ❤️. Det han älskar att tugga på just nu är skor, gärna tofflor 😅. Får hålla tummarna att de flesta skor är hela 🙏. Ett skosnöre har han lyckats bita sönder än så länge. 

(null)  (null)


(null)


För två veckor sedan var jag hemma då Nicolina var lite sjuk, först var det lite snuva & ont i magen. Vi åkte med henne till akuten på torsdagen. Men de kunde inte hitta något fel, vi fick åka hem och avvakta ifall det skulle bli värre. Jag fick nästan känslan att jag hade åkt dit i onödan då det "bara" var lite magknip. Men vi fortsatte ringa 1177, samt så åkte vi upp till akuten ytterligare en gång under fredagen. Även där kunde de inte veta orsaken eller göra fler tester. Man kände sig så hjälplös. Nicolina hade så ont. Hon fick inte ens i sig flytande mat/ kräm/ nyponsoppa. Ville inte ens äta glass. Ringde 1177 då hon kräktes upp den lilla mat hon grått i sig. Vi fick till svar att ha is i magen. 


Under lördagen började hon fortsätta klaga på magont igen. Vid middagen åt hon en tugga och sa att hon inte ville ha mer, då åkte Johan till akuten den här gången. Tredje gången gillt mot akuten och tredje dagen i rad ❤️. Vi stannade kvar över natten, jag och Nicolina sov över då Johan & jag bytte under kvällen/ natten. Det kändes absolut som det längsta dygnet någonsin. Hade så svårt att somna den natten. Hörde massa pip-ljud från övriga avdelningar. Sedan kom en sköterska som ville ta blodprov på Nicolina mitt i natten, men som blev väckt, rädd och ville inte alls ta. Så vi fick försöka somna om ca 3-4 på morgonen. Sedan väntade vi på att hon skulle ta ett ultraljud. ❤️

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Det visade att hennes lymfkörtlar i magen hade blivit lite förstorade vilket gjorde att hon fått ont i magen. Enligt vad jag läst & läkarna sagt så är symptomen samma som blindtarmsinflammation fast det här skulle gå över av sig själv. Är ändå så glad att man inte gett upp, och ringt & åkt in konstant känns det som. Magkänslan sa att det är något tokigt, även om det går över så vill man veta! ❤️. Men nu är hon återställd, hon äter, leker och är helt som vanlig igen 🙏❤️. Så tacksam för att det inte var något allvarligt! Urs vilken tuff vecka det var! Det vill jag aldrig uppleva igen. 

Nicolina har dessutom fått testa på dans för första gången. Det tyckte hon var så roligt. Som är på Umeå dansskola. Så nu är varje onsdag räddad 🙈🙏❤️. 

(null)


Nu på slutet så har vi faktiskt köpt en ny säng till henne. Hon valde en svart säng, så nu är det förvaring & en större säng som även vi kan rymmas i. För när hon vaknar på nätterna så vägrar hon sova i vår säng 😅. Jag är lite less att dela på en 90 säng med en liten krabat som är en propeller i sängen. Har fått så ont varje natt/ morgon jag sovit med henne 😅😂. Nu lär hon säkert inte vakna på nätterna bara för vi köpt en stor säng. Men om hon gör det så ryms vi båda två utan problem 😎

(null)