Har inte skrivit på över 2 veckor, blir allt sämre och sämre på att uppdatera. Men känns att semestern närmar sig med stormsteg. Sommarvärmen har börjat visa sig och det märks att man inte alls är van vid värmen än. Dricker alldels för lite vatten om dagarna, vilket ger en huvudvärk. Men ska bli bättre på det, ska börja ta med mig vattenflaska på  jobbet. 
 
Men det är så sjukt härligt ute nu! Så ska imorgon eller i helgen plocka ner utemöblerna. Men innan möblerna kommer ut ska altanen snabbt skrubbas. För att få bort allt skräp och skit. Kim hade planterat lite blommor ikväll, så ska försöka göra detsamma imorgon efter jobbet. Jag som inte alls har några gröna fingar, mina blommor som dör efter 1 - 2 veckor. Får se hur länge de här blommorna överlever hos mig. Även om det blir fint, men ska bli bättre på att hålla mina blommor vid liv. 
 
Vi tränar för fullt Nea och Chivas med agility, speciellt Nea inför den kommande agilityyävlingen i Umeå som är den 2-3 juni. Ska mest bli spännade att se hur hon klarar sina första riktiga tävlingar! Nä skulle vilja göra det lite mysigt på baksidan, men vet inte hur mycket man orkar göra. Kanske räcker det med lite blommor för att få det mer hemtrevligt? Ska bli skönt med helg imorgon, lördag ska jag hjälpa holmsundsklubben med sina agilityhinder. Måla lite, och göra iordning hinder för kommande tävlingar. Sedan har vi inte något planerat i helgen, vilket känns otroligt skönt. 
 
Snart är det 3 vevckor kvar till skolavslutningen! Samma dag åker vi mot Grisslehamn för laxfiske. Vilken upplevelse det kommer att bli! Så grymt skönt, sedan när man kommer tillbaka från lilla minisemestern jobbar jag två dagar. Sedan har jag SEMESTER. Kan knappt tro att jag verkligen kommer få betalt under sommaren, hela sommaren? 7,5 vecka... Jag kommer vara så rastlös samtidigt som jag kommer NJUTA utav att få vara ledig en hel sommar. Jag som alltid varit van att ha arbetat hela sommrar, från juni - augusti. Därefter har plugget börjat om, som jag gjort i 4 år. Så nu är jag värd en semester faktiskt, och inte en vecka som jag faktiskt blivit van att ha. Får väl jobba extra i restaurangen om det skulle klia i fingrarna hahha. 
 
Relaterad bild