Igår hämtade jag ut ett paket på posten, hade fått två sms från samma företag. Att det fanns två paket jag skulle få hämta ut, som jag tyckte va lite konstigt då jag endast beställt en sak.. Ett hjärta att ha på dörren 💗 där det står välkommen hem till oss. Så åkte hem med två paket, öppnade det som det stod "aktas" på. För hade inte alls beställt något som har att göra med glas eller så. Men som sagt när jag såg vad som var i, och sedan hittade följesedeln och insåg det här paketet har hamnat helt fel.. För det skulle ha hamnat hos någon i Borås 😁 aja.. Har mailat till företaget men inte fått något svar ännu, så få vänta tills imorgon och se vad som händer med det.


Just nu ligger jag i sängen och är helt död efter en lång dag som börjar lida mot sitt slut! 

Vaknade strax efter 7, gick upp med Chivas fixade mig iordning. Tog en kort promenad och sedan fick han mat innan jag tog bussen till skolan. 

Vi har haft föreläsning och lite övningar på svenskan idag, så nu har jag lite mer kött på benen hur jag ska skriva mitt arbete innan sommarlovet är här. Åh vill bara vara ledig från skolan nu ett tag, skulle vara oerhört skönt och väldigt passande! 

Iallafall, efter skolan fick jag skjuts hem så handlade lite mat och sedan hämtade älsklingen mig på Konsum. Eftersom vi köpte en blomma till Johans mormor och morfar som tack att de åkte till oss idag och tog hand om Chivas. 

Senare på kvällen så hämtade Kent mig för att köra mig mot valpkursen som var här i Holmsund. Det tyckte nog vi alla tre var riktigt bra och riktigt roligt. Han fick springa, och leka av sig så nu ligger han och sover så gott i sin säng. Han som brukar gnälla att han inte få sova med oss. Ikväll la han sig inte ens, då han var så slut att han knappt orkade gå till sin säng så jag bar han dit. Han la sig direkt, och somnade. Imorgon lär han vara på bushumör igen så bara sova så man orkar med 😊