Igår åkte älsklingen och hans två kompisar till huvudstaden för att se några band. Så jag åkte då till Jenny, var med henne ett tag :) såg lite tv, och myste med katterna! sen åkte jag hemåt, skrev lite mer på min uppsats. 

Packade ner lite saker, och åkte mot Emma. Väl där började vi spela monopol, jag har inte spelat det på vet inte hur länge! Så drack vi även nån cider. Så är kvar här eftersom jag kunde köra hem igår, så funderar i fall jag ska åka och köpa de sista julklapparna och slå in. I alla fall köpa så har man gjort bort det, är inte så många kvar nu faktiskt. Annars idag ska jag ta det lugnt, får se vad som blir till middag. Ska även skriva så mycket som möjligt på uppgifterna så dem bli klara någon gång. Helst innan imorgon :) hade varit toppen! 

För imorgon ska jag förbi Jenny en stund 💕 och sedan träffa Emilie igen, vi ska ta en fika på stan efter hon sluta jobbet kring 4 så mysigt! 💕😘
Emma hade så tur igår, detta var alla hennes gator. Hon ägde typ alla och hade självklart hotell på de, så jag var glad att jag var ute ur leken annars hade jag blivit sur. Haha, måste leta fram vårat när jag kommer hem idag!