Snart är januari slut. Förstår inte att det gått så fort på det nya året. Vi har tränat mycket agility, eller ja mycket och mycket.. försökt en gång i veckan. 

För i februari så drar vi på första tävlingen till Skellefteå, tror det var den 7-9 februari. Då ska även Nea få tävla. Hon som inte kört något sedan juni 2019, precis innan hon skulle paras. Så hon har varit otroligt taggad under träningarna. Så det blir en lång dag nu när vi ska tävla i klass 3 med Chivas & klass 1 med Nea. I fredags blev Lexie 5 månader 🌟. 

Nicolina blir bara större och större 😍. Hon älskar att gosa med hundarna när hon få möjlighet. Dock är det Nea som har bäst tålamod att stanna kvar när Nicolina vill gnugga lite i pälsen. Men de är väldigt mjuka så förstår henne. Alltså den 12 april blir hon 1 år 😱🥰😍❤️ min lilla bebis. Tycker inte alls att hon är så stor! Vart tar tiden vägen!? 
Men hon kämpar fortfarande på med att försöka prata om dagarna och tränar för fullt med balansen. Hon vill så gärna kunna gå utan att få stöd. 

(null)


Igår tog vi en kort promenad med hundarna och Nicolina fick testa en gunga ❤️. Det tyckte hon var så roligt 😍. Glömde naturligtvis mobilen hemma så blev ingen film eller foto på det givetvis. Men vi tog även fram en boby car som hon fick testa under gårdagen. 


(null)