Idag tänkte jag kliva upp tidigt, ta en dusch och hinna göra en massa saker innan jag skulle gå till bussen. För en sista skoldag innan vi börjar om den 5e igen. 

Men jag orkade inte alls kliva upp, drog mig till kvart i nio nästan.. Tog mig upp, sminkade mig och fixade lite frukost :) Sen såg jag på biggest loser på mobilen innan det var dax att gå till bussen.. 

Engelskan gick rätt så bra idag, var seminarium / föreläsning från 10.30-12.00 efter det så tog jag bussen hem. Gjorde mig lite lunch, och väntade på älsklingen skulle komma hem :) 

Har faktiskt varit duktig och pluggat matte idag, har bara en sida kvar och sen ska jag ta itu med engelska boken samt gå igenom det som är viktigt att kunna inför tentan den 5 juni! Något nervös, men men det kommer gå bra! Finns inget annat :) 

Snart dax att sova så man orkar ta emot ett pris imorgon på självaste valborgsmässaftonen.. Så vi åker mot Robban efter min finaste har slutat jobbet kring 3. Då har jag förhoppningsvis pluggat, städat och hunnit njuta av ledigheten innan det är dax för jobb i helgen! 

Nä, nu är det bara 8 dagar kvar innan vi åker mot självaste Turkiet! Sjukt, borde börja packa snart så jag får med mig allt!! Ska köpa solskyddsfaktor imorgon tror jag, för det är inget jag vill missa!! 

Nä, nu lägga sig och sova tror jag med världens finaste brevid mig<3