(null)

Nu är man inne på sin andra vecka efter semestern. Inte allt för länge, och första veckan med eleverna på plats. Försöka få till med att lära sig sitt eget schema först och främst. Den här perioden ska jag vara lite överallt. Kommer vara resurs, ämneslärare (lite engelska i åk 3 & Grej of the week i åk 2). Samt så kommer jag ibland att vara på fritids. Det kommer att bli ett spännande läsår med massa utmaningar. Jag är så peppad 👏. 

Men det är ju bara början på en fantastisk period framöver. Höst, och vinter. Det är så sjukt mysigt att få tända massa ljus i vardagsrummet när det är mörkt ute. Det är bara kylan jag inte gillar lika bra. Så nu är absolut sommaren över. Men jag har absolut laddat upp mina batterier. Som en elev sa idag på samlingen. Idag är det exakt 4 månader kvar till julafton". Längtar tills den mysiga perioden på året. 

(null)

Nu efter semestern var slut. Så gjorde Johan och jag lite skifte av veckor. Som innebar att jag har Nicolina i två veckor efter varandra för vi skulle få ihop det. Så jag får ha lyxen att rå om henne ytterligare en vecka. Vi hade besök av mormor i helgen, så vi gjorde en utflykt till sagoslottet som finns i närheten. Med lite lunch och fika. Vi fick inte så mycket regn, så vi klarade oss 🙏. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Sedan jag skaffade mitt matinstagram-konto. Så känner jag, men även när man tittar på äldre bilder på "samma" rätt. Haha nästan så man skrattar och skäms hur man kunde lägga ut tidigare bilder. Nu när jag vill att det ska typ se "perfekt" ut innan jag lägger ut ett inlägg nuförtiden jämfört med förut. 

(null)
(null)
(null)

Nu ska jag försöka hitta en matlagningskurs som jag känner att jag vill gå. Det är oklart vilken typ av kurs jag vill gå.. Velar väl mellan pasta & pizza. Men någon typ italiensk matlagningskurs, är något jag vill börja gå. Då man kan variera så oändligt mycket och vi båda älskar pastarätter. Spännande tider 😍. En annan sak som hade varit sjukt kul att få uppleva. Att någon gång söka till Sveriges mästerkock bara för att, som en kul grej. 

(null)
(null)
Jag & Nicolina cyklade till biblioteket efter jobb och förskolan idag. Lånade snabbt någon ny Alfons Åberg bok. Nicolina ville egentligen bara låna den gröna, "Aja Baja" som vi redan har hemma 😅😂. Så det blev inte den. Blev några andra. Så får väl se om vi läser någon av de nya imorgon. Då hon inte alls ville höra någon av de nyare ikväll, men de som man vet är bra är svårt att låta bli. När det blev så dåligt väder efter vi hade ätit. Så hamnade vi i soffan och såg allt möjligt ihop. Saltkråkan, Emil & Bolibompa. Vi avslutade med drakens dans tillsammans. Sedan var det nattning. 
Nicolina har på slutet bara kunnat somna om hon få ligga på andra sidan och ibland med fötterna på huvudkudden. Jag tror vi fick en egen Pippi Långstrump ❤️💪🏻.