I början av mars fyllde jag 29. Jag blev uppvaktad av min familj & vänner. Kände att 29 är kanske inte lika märkvärdigt som när man blir 30. Men jag bjöd nog på den godaste tårtan hittills 👏. Alltså marsankräm, hallonmousse & tobleronemousse 😍. Orkade inte göra tårtbotten så köpte färdiga chokladbottnar. Blev inspirerad av denna som jag hittade på nätet. Min dekorerade jag väldigt snabbt innan alla gästerna kom. Men en favorit jag kommer göra fler gånger 😍. 

(null)
(null)
(null)
(null)

Min mamma är så gullig och snäll 😍. Hon ringde några dagar innan min födelsedag och frågade ifall jag hade skidor eller inte. Men nä det hade jag inte. Så efter hennes frågor så listade jag ut vad jag skulle få i födelsedagspresent 🙈❤️. Skidor, mycket riktig när mamma kom till mig. Fick pjäxor, skidor & stavar. Världens bästa present 🎁. 
(null)

Sedan har Nicolina varit ledig ifrån förskolan i veckan då jag haft sportlov. Jag började veckan med två besök till Umeå för att Nicolina skulle få klippa sig hos en frisör för första gången. Men för att det var hennes första besök hos frisören så tycker jag ändå det gick rätt bra. Hon var mest exalterad över alla bussar som åkte förbi 🙈😂. När hon var klar så skulle hon få lite hårfärg i håret. Men precis innan Matilda skulle börja spreja så ångrar Nicolina sig och vill inte ha längre. Så det blev ingen grön färgklick i håret. 

 Sedan var det dags för mig att fräscha upp mitt hår. Det blev lite ljusare nu när det börjar bli vår och sommar snart. Efter det gjorde vi lite ärenden ihop och åt en god lunch på stan innan vi åkte hemåt. En mysig förmiddag med Nicolina ❤️❤️❤️. 

(null)
(null)
(null)
(null)

(null)

Fick även presentkort på cervera av mamma. I julas fick jag också ett, så i veckan gjorde jag en ordentlig beställning av massa bra saker jag ville ha. 

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Trots två presentkort på 2000 så fick jag lägga ut ca 400kr själv 🙈. Men jag känner mig så nöjd med en ny stekspade till muurikan, en stämpel för att göra fina tortellini. Den kanske ser gigantisk ut. Men man ska ju faktiskt dela på degknytet efter man fyllt den. Sedan en kockkniv från global, ställning för att hänga upp min pasta. Nytt sett med grillknivar och sedan 3 rostfria bunkar med lock. Jag kan inte få för mycket kökssaker 😂🙈. Älskar ju matlagning så 😍. 

(null)

Nicolina har i veckan varit hos tandläkaren 🦷. Det gick fantastiskt bra och hon hade fina tänder. Så nu är det ca 2 år tills nästa besök. Hon var så glad att hon fick en leksak efter hon varit där. 🥰 
(null)
(null)
(null)

Under den här veckan har vi åkt skidor tre gånger. Samt hunnit ett besök till Leos lekland. Så detta sportlov har verkligen sprungit iväg men jag känner mig verkligen utvilad och vi har haft så roligt ihop. Men när man är med Nicolina så kan man inte vara annat än glad. Hon utvecklas så otroligt mycket och pratar bara mer och mer känns det som. Hon tycker det är kul att använda saker till en mikrofon för att sjunga i, min lilla sångfågel 💕.