Vilken helg det varit. Vad mycket man hunnit göra på kort tid. Men jag har fått mycket gjort och hjälp i helgen. Tusen tack 🙌🏻🥰. 

Jag fick ju helg redan i onsdags då det var Kristi himmelsfärdsdagen och en klämdag i fredags. Så jag och mamma hann titta på tapeter, bestämma och ta hem det som fanns hemma. Nu inväntar jag att Nicolinas fondtapet ska komma bara. Den är så himla gullig och passar så bra in till hennes nya rum. Med den nya sängen jag skickat efter. Kan knappt hålla mig, vill att allt ska bli klart nu 😍. 

Men vi har ju hunnit, eller Kim & Tobias har gjort typ allt 🤷‍♀️. Tapetserat hela vardagsrummet och påbörjat i mitt sovrum lite med förjobbet. Så att vi eventuellt kan tapetsera imorgon 🙈. Så spännande, så fort allt har gått. Men då min mamma även var hos mig igår så bjöd jag alla på middag. Jag känner att matlagningen är jag betydligt bättre på än att tapetsera. Så det är det minsta jag kan göra för all hjälp jag fått 🙏🏻. Guld värt!  Kan knappt tro att det är mitt vardagsrum och min lägenhet 😍. Tänk att det var svart och så mörkt innan.. så otroligt nöjd innan alla möbler är på plats. 
(null)
(null)
(null)
(null)

(null)
(null)
(null)
(null)

Jag har till äntligen tagit tag i att bära upp en massa saker på vinden. Som jag skjutit upp hur länge som helst. Men nu är mycket saker som bara tar massa plats på vinden istället. Så skönt, nu känns det som om man själv börjar få lite ordning och reda här hemma. Det är inte ett flyttkaos som det varit tidigare i veckan med saker överallt och ingenstans. Men jag har verkligen fått en massa saker gjorda under dessa lediga dagar. Så skönt för själen 🙏🏻. 

Imorgon är det måndag igen, och ytterligare en arbetsvecka. Men det är ca 3,5 vecka tills det är semester. Nu längtar man faktiskt tills det är semester. För jag har så mycket roliga projekt som jag ser fram emot att få klart. Att få göra ett hem till mig och Nicolina som vi trivs i och mår bra i tillsammans. Men imorgon är det även första dagen som vi börjar med de nya rutinerna. Jag kommer lämna Nicolina hos Johan. Sedan kommer hon vara hos han hela veckan. Inga glada skratt efter jobbet, ingen som drar ut saker från lådorna när man lagar mat, ingen man får säga aj aj till konstant, ingen Nicolina som pratar konstant från morgon till kväll. Jag kommer sakna min prinsessa 👑. Men jag får hälsa på henne under veckan, även om jag kommer ha mycket att göra med att få iordning i mitt & Nicolinas rum. Så kommer det vara så tomt utan henne i en hel vecka. Så jag hoppas att denna vecka kommer gå fort. Är så tråkigt utan henne i vardagen. 
(null) (null)
(null)

(null)
(null)