Började skolan i måndags med lite snabb repetion hur man ska skriva en planering. Vi skulle även haft skola i tisdags, men vi fick en ledig dag att börja smått planera och göra saker färdigt inför praktiken.

Så skulle logga in på skolans hemsida för en helt annan sak, men insåg att jag fått mail från kursen jag gjorde omtenta på i fredags.
Så fick jag detta:

"Hej Emelie

Din tentamen är rättad, men jag är lite förbryllad eftersom du från ursprungstentan hade rest på Bi och fy, men du har vad jag förstått inte skrivit biologidelen på någon omtenta. Fy är godkänd från tentan 26aug.

Hursomhelst, ring mig eller kom förbi så får vi reda ut detta!"

Så fick ringa han som mailade detta, och han sa att jag hade gjort kemidelen två gånger fast jag i själva verket gjorde biologi. Samt klarade den, och det var ju hans del på kursen 🙄. Iallafall, vi kom fram till att jag skulle fota/ scanna in min tenta jag hade hemma. För annars skulle han inte kunna godkänna mig i kursen. Känns bra att lärarna har koll på oss elever känner jag.

Men nu är jag äntligen godkänd i alla de ämnena! Och nu är man påväg mot första dagen på en 3 månaders praktik 🤗. Känner mig inte alls nervös eller så. Det ska bli oerhört kul. Försökte gå igenom alla fyra matematikkurser jag läst på universitet. Det gick riktigt bra så nu har jag fått en liten uppfräschning. Ska göra det för alla ämnen nu under praktiken. Spara material, som kan vara bra att ha.

Lär nog vara helt död ikväll, då man klivit upp tidigt, haft praktik en hel dag. Sedan blir det hem, äta middag innan det är dags för agilitykurs från 18.30-21.00 så när vi är hemma lär det bli sängen direkt.