Måndag morgon, varken jag eller hundarna hade någon lust att kliva upp skulle jag tro. Vi alla var nog trött och slut efter en helg med agilitytävling i Timrå, samt valvakan. 

(null)

Idag har de fått en vilodag ❤️ vilket de alltid får efter en agilityhelg. Men vilken fantastisk helg vi haft med Chivas. Han tog alltså sin sista pinne i agility 2, så på söndagen klättrade vi upp till klass 3 och tävlade helt och hållet i klass 3 🙌🏻🌟. 

(null)

(null)

Så jävla stolt över mina killar!!! 🌟🌟🌟 Johan vann klass 2 där han tog sista pinnen. Helt sjukt, kan knappt förstå att det är sant! Den 1/10-17 hade Chivas sin första officiella agilitytävling, ca 11 månader senare. Har vi tagit oss från klass 1 till klass 3. 

Egentligen har vi inte så mycket kunskaper i bagaget, utan vi gick en nybörjarkurs med Chivas när han hade åldern inne. Samt har vi fått lära oss efter våra misstag och fått lite hjälp på vägen utav en vän som är otroligt duktig på agility  🙏🏻🌟. Men vi lär oss mer och mer inför varje tävling, träning vi är på. 

I oktober ska Chivas/ Nea få en agilityfri månad (från tävling). Vila upp sig ordentligt, mycket promenader och bara träna agility. 😁 För nästa år hoppas vi att Chivas tar sig till SM, som är vårat nästa mål 🙏🏻🤩.