Alltså här kommer en summering av vår nyårsmiddag. Vilken meny, det var fantastiskt gott! 

Förrätt: kantarellsoppa med hemmagjort vitlöksbröd
Huvudrätt: oxfilé med ugnsrostade potatisar & bearnaisesås. 
Efterrätt: en chokladbrownie med hasselnötter & hallonmousse.
(null)
(null)
(null)

Nu är verkligen jullovet slut. Nu ska vi tillbaka till både jobb & förskolan igen. Som Nicolina längtat tillbaka. Vi har på slutet kryssat i en hemmagjord kalender för att visa hur många dagar det varit kvar. Men nu äntligen som Nicolina känner. Så himla glad ❤️. Hon ska visa alla sina kompisar sin nya glittermössa har hon sagt. Få åka den nya pulkan vi köpte till julklapp. Det är så mycket hon ser fram emot nu. Om 3 månader till ungefär så fyller hon 4 år. Det är så sjukt galet! Tyckte nyss hon var bebis, 1 år.. 2 och nu snart 4. Snälla stanna tiden 😅❤️. Tur man själv inte blir äldre (säger jag som blir 30 i mars). 

Men Nicolina har en period där hon älskar dinosaurier men även roboten Wall-E. Den skulle hon säkert kunna se 24/7. Men en sån tårta ska hon få när hon bli 4. Så har redan tittat lite inspiration inför hennes kalas. 
(null)

(null)
Sen kan allt ändras. Men så kul när det är dags  att göra hennes tårta 🥰❤️. 

Men det har varit skönt att ha varit ledig. Pimplat, ätit sena frukostar framför tvn och sett en massa barnfilmer. 
(null)
(null)
(null)
(null)

Sedan kollade vi på olika robotdammsugare innan julen. Vi fick lite presentkort och pengar som användes för att köpa Roborock S7. Hittills är vi väldigt nöjda med den. Vi tänkte köpa modellen över men den kostade nästan 8500, vilket kändes rätt mycket pengar 😅. Men så härligt att komma hem till ett städat hem framöver 👏. Både dammsuga & skura golven gör den 😍. En bra julklapp till oss. 
(null)

Så det blev en massa arbete för att få upp soffan på högre ben, tv-bänken och andra möbler som skulle justeras. Alla kablar skulle gömmas. Kändes en stund som om man aldrig blev klar 🤣. Tur vi slängde ut julen den 25e dec så vi kunde fokusera på detta. Men det var så härligt när allt var gjort ☺️. 
(null)

Så värt pengarna för den modellen 👏😍. 

(null)
(null)

Vi har även testat köttkvarnen vi beställde till min bakmaskin. Så värt även det 😍. Nu kommer vi kunna mala allt vi vill, och testa ännu mer fantastiska hamburgare. Det måste innehålla högrevsfärs, så sjukt gott! 

(null)
Jag fortsätter min träning som jag lovat mig själv 🥰. Efter jobbet idag så blir det bodypump 😍. Jobbigt och härligt. En bra start på veckan med lite träning. 

Är fortfarande mätt sedan middagen. Då vi beställde sushi igår till middag. Nicolina skulle äta det när hon blir stor så hon ville inte smaka. Nu ska jag ställa alarm, och strax sova. (null)
(null)