Idag har jag haft föreläsning i fyra timmar om demokrati, tog tid att komma sig ur sängen kl. 06.15 när man haft sovmorgon sen man började i princip.. men klev upp, gjorde mig klar och fikade lite frukost.. Men tog inte lång tid innan jag var hungrig igen, så köpte en yoghurt på skolan :) Riktigt god var den! 
 
Sen vid 12 när jag slutade så hämtade min fina upp mig, vi åkte och handlade mat, sen hem för att fixa lite hemma, min fina älskling var inte hemma länge innan han åkte på ishallen, jag kan tycka att det är tomt men när man pluggar är det skönt! Faktiskt, så tror jag min älskling är den person som jag kan bli mest irriterad på när jag ska plugga när han är hemma.. haha <3 Du är helt underbar, men det som du kanske inte tänker på är att man kan behöva lite lugn och ro när man pluggar.. Men idag har det flytit på rätt så bra! 
 
Har kommit igenom snart 5 / 12 frågor! Tror jag har gjort dom värsta också.. Men kan gå upp lite tidigare imorgon och börja plugga innan jag ska gå till jobbet, börjar 12 imorgon och slutar 18.30.. vi har ledigt fram tills måndag nu med skolan, för då är det tenta som gäller! Men jobb imorgon, lördag & söndag! I helgen kommer även Johans mamma hit och hälsar på kommer bli trevligt, även om jag jobbar nästan hela helgen! :)
 
Nu ska jag ta ett päron och snart ta itu med pluggandet igen! Innan det är dax för sängen, så man är pigg för en lång dag imorgon med plugg och jobb! :)