Har inte skrivit på ett bra tag nu, men har inte haft någon lust till det helt enkelt. De senaste dagarna har jag firat syster som konfirmerat sig, jobbat och åter jobbat nu när man börjat på sommarschemat. 
 
Så kommer jobba tisdag, onsdag, fredag, lördag och söndag den här veckan! Cash is king! :) Skönt med en ledig dag i veckan, den kommer gå åt att göra lite ärenden kanske och ta en tripp till Robertsfors över dagen. Det blir inte träffa familjen den dagen då de åker till Piteå för att spendera helgen på Piteå SummerGames. Vi kommer inte ha möjlighet att delta i år, då jag jobbar hela helgen. 
 
Vi håller på öva slalom med Chivas inför kommande agilitytävling som är på ön den 4e Juli. Känns så sjukt spännande, då får vi även se vad vi måste öva mer på och saker som sitter. Men vi båda ser tävlingen som ett träningstillfälle. Det kommer att bli Johan & Chivas som springer loppet då jag jobbar och slutar senast 18, så det blir tajt för mig att hinna dit vid starten så kanske Johan måste åka innan mig. Så får jag komma efter jag slutat jobbet, för jag vill inte missa deras första tävling <3. 
 
Vi har kommit hem ifrån Johans mormor och morfar i deras stuga för ett tag sedan, där fick vi middag och lite fikabröd innan vi åkte hemåt. Så mysigt att vara där ute, älskar stället och bara få må bra. Hundarna fick gå och strosa på tomten, så blir en koll och se om de fått någon fästing innan sängen! 
 
Imorgon innan jobbet ska Chivas och jag träna slalom tillsammans. Skönt med en liten sovmorgon, då man börjar 10.30 och slutar 18 inprincip hela veckan. Förutom lördag och söndag då jag jobbar 9 - 17.