Höll på skriva tisdag 😅 man vet knappt vilken dag det är när man är ledig så här länge. Men vad man njuter av att vara hemma. Alla stunder med Nicolina är så mysiga och underbara 🥰🙏🏻❤️ tänk att ett barn kan ge en så mycket kärlek & glädje 😍❤️. Älskade unge, du är det bästa som hänt oss. 

(null)
(null)
(null)
(null)
(null)

Snart är Nicolina 7 veckor 🙈. Tycker att det känns som att det var igår vi kom hem från BB. Sjukt vad tiden går fort! 

Sedan sist jag skrev har vi haft agilitytävling, det var Holmsunds brukshundsklubb som anordnade den. Nicolina sov inprincip igenom hela tävlingen. Vi tävlade med båda hundarna, Chivas var såå nära en placering. Vi var en placering ifrån SM-pinne. Så var det även på förra tävlingen, alltid så nära 😅🙄.

Nu till helgen åker vi till Luleå för att tävla agility. Så vi kommer bo på ett vandrarhem, känns kul att alla tävlingar dragit igång nu. Även om jag inte springer själv men det är lika nervöst att stå på sidan inför varje lopp. Jag har testat enstaka gånger att springa. Men hundarna märker direkt på mig hur nervös jag blir. Jag blir typ lika nervös om inte mer när Johan ska springa. Just nu är jag nöjd att hjälpa till på sidan om 🙏🏻. Så ser fram emot tävlingen i helgen 🥰. Så håller tummarna att vi får bra väder ✊🏻. 

Några bilder som en fotograf tog på våran agilitytävling 😍. 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)