Vet inte om det är för att jag är i vecka 32 som jag känner mig trött. Eller om det är kombinationen mellan förkylningen och graviditeten. Men har inte alls samma ork som jag haft tidigare, känner mer och mer sparkar/ rörelser. Både under dagen som på natten, det är både mysigt och lite jobbigt vissa stunder. 
 
I helgen har jag tagit det lugnt, vi var på middag och såg på bio i fredags med våra vänner Anna och Rickard. Vi åt en supergod middag på hotell Clarion sedan såg vi filmen Glass innan vi åkte hemåt. Vi plockade upp Ann-Mari som varit hos Jenny, vi gick och la oss direkt då klockan var så pass mycket. 
 
Det har varit rätt så kallt i helgen men igår var det -10 så vi kunde ta oss ut på en 30 min promenad med hundarna. Det var så skönt att få röra på sig ute och få lite frisk luft, promenaden avslutades med att hundarna fick busa av sig och springa fritt innan vi gick hemåt. 
 
I dag har jag beställt lite bebissaker, som t.ex. filt, snuttefilt, barnvagnsmobil/ bilbarnsmobil och lite annat smått och gott. 
 
 
 
Ska strax lägga mig i sängen. Nu är det fem veckor kvar att jobba innan jag går på mammaledighet. Håller verkligen tummarna att jag orkar jobba till dess, men för tillfället känns det som att jag orkar. Men får ta vecka för vecka. 
 
Den 5e Januari skickade jag in de fem bästa resultaten av Civas tävlingsresultat. Så under den här veckan har Shetland Sheepdogklubben lagt ut det på deras hemsida. Förra året hamnade vi på en 15e plats, i år hamnade vi faktiskt på samma placering. Men det är sjukt lite som skiljer poängen emellan platserna i tabellen sedan är det duktiga ekipage som man tävlar mot. Men nu när vi tagit oss till klass 3 så kommer vi satsa att ta oss till SM som vi har som ett delmål. Sedan hade det varit fantastiskt att vinna agilitychampionat eller hoppchampionat. Men då krävs det att vi ska vinna vår klass och ha ett felfritt lopp. Man ska aldrig säga aldrig, jag håller tummarna för mina killar. 
 
Första tävlingen har vi nu anmält till som är den 10 Februari, då ska Nea och Chivas få springa två lopp vardera <3 Hoppas de inte påverkas allt för mycket utav ljuden/ folket i hallen som Chivas gjorde förra gången. Då vi avbröt tävlingen och åkte hemåt tidigare än vad vi hade tänkt.