I dag blir Nicolina 1 vecka ❤️. 

Sist när jag skrev så gjordes en koll på torsdagen, där jag återigen fick göra samma test ett ctg. Samt så träffade jag en läkare som berättade att på söndagen den 14e skulle dem sätta igång mig ifall det inte skulle ske utav sig själv under helgen. Jag var då öppen 2 cm. 

Alla gav olika tips vad jag skulle göra för att försöka starta den självmant. Ett tips var att gå i trappor. Så den kvällen gick jag upp och ned för trapporna 3 gånger. Var helt slut efteråt. Kände utav någon sammandragning men inte mer än vanligt.

Men på fredagsmorgon vaknade jag utav att jag hade ont i magen. Ringde förlossningen som tyckte jag skulle testa ta alvedon och duscha varmt för att se ifall det skulle gå över. Testade men det blev inte alls bättre, så innan 10 skickade jag sms till sambon att jag ville han skulle stanna hemma efter lunch. Då jag kände  att mina värkar kom så ofta, jag kunde knappt vila emellan. Ville typ bara grina för hur ont det gjorde. 

Vi åkte in till förlossningen. Tur är väl det kan man säga 😅. Väl framme gjordes ett ctg för att göra en koll. Sedan skulle de bjuda mig på lunch, skulle få pannkakor, glass & sylt. Men i slutet av ctg testet så känner jag att barnet är påväg, En barnmorska säger att pannkakorna får vi ge till någon annan du är helt öppen och ska föda. Efter hon sagt det tog det ca 50 min så var vår dotter ute ❤️❤️❤️.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)

I går tog vi en kort promenad tillsammans. Orkar inte gå så långt då man fortfarande har ont. Men var så skönt att få komma ut en liten stund. Längtar tills man orkar gå lite längre igen🙏🏻😍. 

I går bestämde vi att hon ska heta Nicolina Alexandra Sehlstedt ❤️ Nicolina blir hennes förnamn 😍. Ett lite ovanligare namn men det är så fint tycker vi 😍😍. 

Hundarna tränas på för fullt inför kommande agilitytävling. Första som blir nu är 18-19 maj i Holmsund. Då ska våra hundar få springa av sig 😁🐶🐶. 

(null)