Vilken vecka det varit. I början av veckan skrubbade vi rent hela altanen vilket var väldigt nödvändigt 😍. Vi plockade ner resterande möbler & sköljde av allt. Så fräscht 🥰. 

(null)

Sedan var det en kort arbetsvecka då sista arbetsdagen var på onsdagen. Så i veckan har vi njutit av vädret, spelat kubb på baksidan. Vi har hunnit med en middagssdejt med mamma på stan, pizzerian Ruccola. Min nya favorit ❤️. Så goda pizzor 🍕. Om ni inte ätit där, testa! Det är ett måste. 
(null)

Nicolina åt till och med en halv barnpizza vilket hon sällan gör, resten tog vi med oss hem. Så även hon tyckte de var goda 🤤. 

Jag har övat & övat på mig själv att göra egna gelénaglar. Det är en konst, men jag ger mig inte och tycker det blir finare och finare. Men kul att lära sig nya saker 🥰.
(null)

(null)

Vi avslutade denna långhelg med lite tivoli. Det tyckte Nicolina var så roligt 😊. Även jag fick åka en del karuseller, det är ändå roligt. Barn berg-och-dalbanan är lämplig för mig 😅😂. Jag som är livrädd för just berg-och-dalbanor. Tur barnens inte är så höga. Men Nicolina hade en riktigt rolig dag med sina kusiner samt sin farfar. 

Hon var så nöjd när vi åkte hem. Ville åka allt, och blev så trött på slutet att hon nästan somnade i tekopparna eller en annan karusell. 

(null)

(null)

(null)