(null)

Chivas & Johan ska tävla agility i helgen 🙈. Jag stannar hemma & följer liven som vanligt numera. Det är så jobbigt att inte kunna se loppen, längtar tills vi också kan följa med. 

Men då vi sparade en valp så är hon för liten för att vistas på tävlingar. Men snart så 🥰💞. Nu blir det nog lite lugnare här hemma nu när vi sålt iväg två valpar. En till Luleå & en till Sundsvall, de kunde inte hamnat bättre 🥰❤️.  Nu känns det bra att få lägga tiden på våra hundar igen och lättare att träna en valp istället för tre samtidigt 😅. Alla tre triggade igång varandra 😂.  Sedan får vi se om "Lexie" Sheltierun Hillswick blir en fin utställningshund eller inte. Men det är mycket fart i henne 😅. Slutar väl som agilityhund det med 😂. Jag får hitta en ny tävling, då det inte blivit så mycket utställning som vi hade tänkt från början. Men man vet aldrig vad framtiden har att visa 🙈💞 riktigt spännande ska det bli att få följa deras utveckling. 

Jag nämnde tidigare att jag eventuellt skulle byta arbetsplats och jobba på Ålidhemsskolan. Men så blev det inte riktigt " mitt " jobb försvann. Allt är väldigt snurrigt och förvirrande just nu, som sagt jag vet inget ännu men tids nog får jag väl veta 😅. Men allt löser sig förr eller senare. Även om man hade velat veta betydligt tidigare. Men men man kan inte alltid få som man vill. 

Men det kommer kännas sjukt konstigt att börja jobba snart, att det inte längre är jag som ska ta hand om henne om dagarna 😱. Ser redan fram emot semestern 😍. Mycket tid tillsammans ❤️❤️❤️, mycket utflykter och bus. 

(null)

Älskade älskade skrutt 😍😍❤️❤️ mamma & pappa älskar dig till månen & tillbaka.