Söndag den 11e Juli på eftermiddagen hämtade mamma, Wilma, Anton & Kenneth mig i Holmsund. Eftersom vi åkte senare på kvällen då min lillasyster jobbade och slutade kring 16 tiden. Redan innan vi åkte till Stockholm så valde vi att bo på ett hotell under vägen, så vi stannade på ett hotell i Sundsvall vi bokat tidigare. Så direkt efter frukosten på måndagen så åkte vi mot Stockholm. Trots att vi var på hotellet kring 14-15 tiden. Så var de lite efter i städningen. Så vi fick inte våra rum direkt. Då bestämde vi att vi skulle ta bilen för en tur till Mall of  Scandinavia. Vi shoppade någon timme och strosade runt i gallerian. Köpte en god pasta (förhoppningsvis) men även lite mer tryffelolja. Sedan åkte vi tillbaka till hotellet och bar upp packningen. Den första kvällen åt vi middag på hotellet.

(null)
(null)
(null)
Vi frågade om hotellet kunde kyla vår rosé vi hade med oss. Vi fick med oss en hink med is på rummet och 5 glas. Så snällt! 
 
Tisdagen bestämde vi oss för att vi bara skulle gå lite på "stan". Vi bodde ju typ mitt i centrum. Det var ca 10 min gångavstånd till centrum. Så den dagen fick jag mig en rejäl motion. Tror jag gick 1,5 mil den dagen. Men vi åt middag på Flippin Burgers den kvällen. Sedan tog vi en promenad mot en mysig uteservering. Så tillslut hamnade vi vid kajen då Anton sa att vi kunde sitta vid vattnet. Det var inget dumt förslag! Så mysigt en varm sommarkväll. 
 
(null)
(null)
(null)
 
Onsdagen hann vi bara äta frukosten, sedan gjorde vi oss alla klara för en promenad till Grönan. Jag som är rädd för bergochdalbanor, pga av saker som skett när jag var mindre. Så åkte jag bara en, den mindre varianten som de har "vilda musen". Den räckte gott och väl för mig. Om jag någonsin ska våga åka större igen så får jag ta det i etapper. Men vi hade en riktigt härlig dag tillsammans. Vi startade dagen på grönan med lite spel då inte alla attraktioner hade kommit igång. Jag och mamma testade först ett bamse spel, sedan gick vi till ett annat. Där det fanns stora gosedjur. Vi köpte varsitt spel med 3 remsor var. Jag öppnade upp mina luckor rätt fort, på alla stod det "ej vinst". Mamma hade en rad kvar med typ 5 luckor att öppna. Hon som jobbade sa "än är det inte avgjort, jag håller tummarna". Mamma öppnade 3 luckor "ej vinst". Men på den näst sista luckan stod det bonusvinst. Vi tittade på varandra och frågade vad det innebar. Hon sa att bonusvinst är detsamma som 1a och 2a vinst. Vi fick välja vilken nalle vi ville. Även av de största nallarna. Vi trodde inte det var sant. Vi brukar aldrig ha tur med att vinna något. 
 
(null)
(null)
 
Så efter grönan, åkte mamma och jag mot Gamla Stan. Så var Wilma snäll att ta med sig min nalle till hotellet. Då de ville byta om. Men vi hann strosa runt lite bland mysiga gator och butiker. Jag köpte ett underlägg, en pippitröja, Pippi-mugg & en Pippi-skål. 
(null)
 
(null)
(null)
(null)
 
Sedan träffades vi alla vid en restaurang i gamla stan som heter Paganini. Det var den godaste pastan jag ätit i hela mitt liv. Ska komma ihåg den, men även testa andra pastaställen som såg trevliga ut. 
Det var lite om min stockholmsresa. 
(null)
 
(null)
(null)
(null)
 
För ett tag sedan råkade jag ju tappa en ugnsform jag fått av min mamma för länge länge sedan. Men en favorit, typiskt nog gick den inte att köpa längre. Men hittade en liknande sort på Amazon. Kunde inte låta bli att beställa hem den! Så nu har jag två mindre formar och en ännu mindre med ett lock. De är ju så sjukt fina och söta. 
(null)
(null)
Annars så ska jag packa upp mina saker från resan, vika tvätt och ta mig ut på en promenad. Men även se lite serier! På fredagen började jag se en serie, Outer Banks. Jag sträcksåg alla 10 avsnitt i ett. Så nu vill jag att säsong 2 ska komma ut. Som kommer den 30e juli i år. Längtar!!
(null)