Sitter för tillfället i bilen påväg mot Piteå för agilitytävling och hotellvistelse 😍🐶. Så mysigt och spännande ska det bli, både att komma bort men även att bo på hotell. 

Tycker veckan har gått oerhört fort som den oftast brukar 😁. Men nästa helg ska vi hålla oss på hemmaplan, blir att gå på en föreläsning om rädsla hos hundar. Samt en inofficiell agilitytävling i Umeå på lobohallen. 

Tiden går väldigt fort!! Snart är det sommar och sommarlov 🙈☺️. Så borde väl försöka hitta en passande klänning inför skolavslutningen. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Det bara skriker lycka från Chivas när han får träna eller tävla i agility. Jag hoppas verkligen det går bättre än vad det gjorde i Skellefteå. För där var all fokus borta, men ibland går det inte. Vi har varit lite bortskämda med vinster och placeringar på alla tävlingar vi varit på (förutom i Skellefteå då). 

Dessutom har vi börjat prata om en tredje hund, men det lär dröja minst ett år innan det blir av. Vi måste då hitta rätt hund, av en kennel som röntgar och ställer ut sina hundar. Då vi vill använda den till utställning men även agility. Så kommer bli svårt att få en fin hane då alla kennlar vill behålla de finaste själv, naturligtvis. 

Men nu ska vi åka vidare mot Piteå. Kanske uppdatera i helgen hur det går för oss i våra 5 lopp. Samt första tävlingen i klass 2 i hopp🙈.