Börjar bli en vana att jag uppdaterar bloggen var tredje vecka ungefär. Men det är fullt upp med tre små valpar, två vuxna hundar & Nicolina som växer och utvecklas för varje dag som går <3. Men det är så värt det, all kärlek man får från både Nicolina & hundarna är så värdefull! 
 
Det här hänt lite saker sedan sist jag skrev. Vi gick på sista passet på badhuset förra veckan, vilket både kändes skönt och lite tråkigt. Men i 10 veckor har vi fått bada och haft det mysigt på badhuset tillsammans. Vilket vi båda har uppskattat, Nicolina verkligen älskar att bada. Båda hemma men även i en stor bassäng. Det plaskas som bara den, oavsett vart hon får bada. Så värt att bli lite blöt (sjöblöt). 
 
 
Förra veckan började Nicolina även komma på hur man kryper framåt. Så är det något väldigt intressant kryper hon betydligt fortare. Nu får man flytta på vattenskålar så det inte blir sjöblött där med. Dessutom har vår lilla älskling fått testa att äta mat ännu mer än tidigare. Hon har fått testa spagetti & köttfärssås vilket hon gillar. Det ska faktiskt mycket till om hon inte äter det man serverar, hon stoppar in allt i munnen som vi serverar med sådan glädje. Då vill man givetvis servera mat till henne när hon är så oerhört intresserad utav det mesta vi prövat. Ska försöka laga lite annan mat och pröva ge, så hon inte blir less på en och samma maträtt tillslut. Annars så kladdas det för fullt när hon äter både frukost, lunch & middag. Men det får man självklart göra när man är så liten och ska utforska maten. 
 
På föräldragruppen i tisdags sydde jag klart en haklapp till Nicolina <3 Den blev så gullig, vågar knappt använda den. Även om jag vet att den kommer användas flitigt framöver. 
 
 
Mina killar tävlade förra helgen som var, dock utan resultat. Men det är såå duktiga ekipage i Sundsvall. Men utav 6 lopp blev de diskade på 3 utav loppen och hamnade som bäst på en 7e placering. Men tycker de gjorde bra lopp ändå i agility med tanke på att de inte tävlat på över 8 - 9 veckor. Det har kommit fler tävlingar, så det finns fortfarande hopp om att de kniper de sista pinnarna vi behöver för att ta oss till SM som var vårat mål. Men gör vi inte det så satsar vi på året efter det annars. Ni är ett dream team oavsett ! Ni har kommit så långt på så kort tid, som sagt ni är så grymma. Jag skulle aldrig klara det som ni gör & presterar på planen, ni är bäst! 
 
Till veckan som kommer ska jag träffa rektorn på Ålidhemsskolan, då det troligtvis kommer bli min nya arbetsplats efter ledigheten nu i december. Allting löser sig, är glad att jag har en fast tjänst även om det alltid är skönt att arbeta på stället man bor på. 
 
I dag åkte vi på en liten utflykt till Jenny & Elsa i Bullmark. Så trevligt med lite sällskap, goda pannkakor till lunch och en kopp kaffe är aldrig fel med världens bästa sällskap <3. 
 
I morgon kommer mamma på besök, sedan ska hon även vara barnvakt åt Nicolina då vi ska till Umeå för att se Brynolf & Ljung. De är så sjukt duktiga! Kommer kännas lika konstigt den här gången att åka själv utan Nicolina med sig. Man har ju vant sig att hon alltid ska följa med, men vi kan behöva lite egentid tillsammans .Som tur har vi flera som kan ställa upp som barnvakt när vi skulle behöva det. Vilket är guld värt!