I fredags kom mina syskon och mamma på besök, vi åt tacos tillsammans. Sedan såg vi lite hockey och drack kaffe & åt glass. Var trevligt att de ville komma förbi och hälsa på. 
 
I helgen har det varit så skönt att få sova ut. Även om hundarna är som väckarklockor och väcker oss kring 08 så får man ändå vila ut. Vilket är oerhört skönt! 
 
I lördags tog vi en promenad till Kent & Siv, som Johan sa så tog det väldigt lång tid. Men jag går inte så snabbt. Men det var skönt att få röra på sig, men som sagt vi hade inte bråttom dit eller hem. 
 
I dag skulle vi på Elsas dop. Jag & Johan skulle bli gudföräldrar eller fadder som det kallas. Jag var så glad att jag hade hittat igen Elsas present. Snurrig som jag varit den senaste tiden. Men det var förra onsdagen, den 13e som jag hade en hektisk dag. Jag jobbade i ca fyra timmar, men det var fyra intensiva timmar som var väldigt lärorika och som tog på när man ska lära sig om KL Efter det passet var färdigt åkte vi mot sjukhuset för ett extra ultraljud. Där såg allt så bra ut, även om prinsessan var lite mindre än en normalstor bebis. Men det var ändå fullt normalt även om vi låg lite under strecket. Vi tackade och åkte mot en föräldrakurs direkt när vi kom hem som varade i två timmar ungefär. Efter den var klar, skulle vi åka för att fira både Jenny & Kent som fyllt år. Så innan åkte vi förbi spelboden, jag hämtade ut doppresenten & Johan köpte lite lotter. Vi satte oss vid ett bord inne i butiken för att skriva på korten. Därefter åkte vi mot Johans pappa, åt middag och fick lite fika. 
 
 
Det tog ca tre dagar innan jag sökte efter doppresenten som jag inte kunde hitta hemma. Den fanns inte någonstans!? Tyckte det var så konstigt.. tänkte att jag kanske hade kastat den? Jag letade och letade igenom hela lägenheten utan resultat. Söndagen den 17e, direkt när spelboden hade öppnat åkte vi dit. Jag gick in och berättade som det var. Att jag hade hämtat ut ett paket några dagar tidigare men troligtvis glömt det i butiken. Mycket riktigt! Personalen hade tagit hand om det åt mig, vilken tur. 
 
Hade beställt en pipmugg med en nallebjörn och på baksidan står det Elsa med hennes födelsedatum på. 
 
 
 
 
Men vi fick inte bara vara med på ett barndop, utan när vi trodde de skulle avsluta. Så blev det en vigsel mellan Jenny & Christoffer. Vilket nästan ingen visste att det skulle bli. Alla trodde bara det skulle vara ett "vanligt" dop. Så nu tror de flesta att vi ska göra detsamma på vårat dop. Men vi kommer inte gifta oss på dopet. Det är vi båda överrens om, det får bli vid ett senare tillfälle <3. Även om man längtar tills den dagen. 
 

Nu har jag bara en vecka kvar på jobbet, alltså 5 arbetsdagar. Sedan går jag på mammaledighet. Så sjukt! Samt att man fyller år på lördag.