Dagen började som igår, men klev upp vid halv 6 ungefär! Idag har det varit en toppen och händelserik dag, åkte till skolan och vi hade samling och sen matte :) Rast, som min handledare var rastvakt idag.. så följde med ut, och gu vad kallt det var idag ! Blåste något så förjävligt! Tur jag tog Johans löven jacka idag! Den behövdes, men fick tusen frågor av killarna och tjejerna i klassen om jag var en björklövenspelare ! Haha söta <3 
 
Sen efter rasten var det svenska, men blev helt ändrat eftersom att en brandman skulle vara på besök så självklart hade barnen 1000 tals frågor, och saker dem ville säga <3 Och det var så läskigt, spännande och roligt när strömmen gick hela dagen.. Spring i bena kan man verkligen säga, haha :) 
 
Deras sista lektion som dem hade var en danslektion som även jag var med på, med balettakademin i Umeå! :) Så ikväll är det jobb som gäller, slutar 21.30 ikväll, tror det blir en snabb dusch och sen så blir det detja sängen direkt! För imorgon blir upp samma tid och sen helg <3 Längtar! Kan verkligen behövas, men kommer bli en massa bio och plugg! Nä, har inte så mycket mer att skriva.. 
 
Hoppas du haft en toppen bra torsdag! För det har jag 
Känner mig såhär just nu. Ska bli skönt att få sova sen ! Med min finaste, för sen bli de va ensam i helgen eftersom han åker på match! :)