Sedan sist jag skrev har vi varit och tävlat agility först i Timrå, väldigt duktiga ekipage. Många som tävlat i landslag & SM år efter år. Vi hade en sämre helg med disk och fel på loppen. Var två bättre lopp under helgens åtta lopp. Inget resultat med oss hem tyvärr. 
 
Måndagen vilade både vi och hundarna, för på tisdagen skulle vi åka mot Härnösand för fler agilitytävlingar enbart klass 3. Vi hade mycket bättre lopp, men tyvärr precis utanför pallplats eller chans för pinne. Första loppet blev vi placerad 4a och det var 3 som fick SM-pinne. Så typiskt! Men under de två dagarna utav 6 lopp totalt så fick vi 2 felfria, 1 med 5 fel, 1 med 10 fel och 2 diskade lopp. Chivas kändes betydligt mer fokuserad under Härnösand än vad han gjorde i Timrå. Så vi var otroligt nöjd med Chivas alla 6 lopp ! Han är så otroligt duktig! 
 
Men nu till helgen tar vi nya tag <3 Då åker vi mot Kalix, åker på torsdag efter Johan slutat jobbet och tävlar fredag, lördag & söndag. Totalt är det 6 lopp under hela helgen. Hoppas på bättre lycka för team Chivas. Vi har hittat en campingstuga även där som vi kommer bo i under vår vistelse i Kalix. 
 
Nicolina växer och blir bara större och större. Nu vill hon gärna krypa men hon vet inte riktigt hur man tar sig framåt, så hon blir fort irriterad. Men snart är det full fart när hon lärt sig hur man kryper. Då är den lugna perioden över. 
 
I går började jag att städa lägenheten, gjorde bara ett rum mer hann jag inte med. Då jag passade på medans Nicolina sov. Men eftersom det var så extremt varmt i går hade hon så svårt att somna resten utav dagen/ kvällen. Så hinner väl kanske städa ett rum per dag om jag har tur. Hade varit skönt att komma hem till en städad lägenhet när vi kommer hem från Kalix. Men har hunnit städa badrummet, ska se om jag hinner ta ett till rum innan dagen är över.
 
I kväll till middag ska det lagas en krämig pasta med parmesan & kyckling.