Vilken månad det har varit. Alltså den senaste tiden har jag lagt ner enormt mycket tid efter jobbet och helgerna på en enda sak. En kostym till halloween 🎃 👻. 

(null)

(null)

Jag bestämde mig rätt snabbt att klä ut mig till Harley Quinn. Men tyckte att det kändes onödigt att lägga för mycket pengar på en dräkt som man bara ska ha i några timmar. Så jag tänkte.. hur svårt ska det vara att sy dräkten själv? 🙈😅. Sagt och gjort, jag lånade en symaskin av Kim och köpte kläder på loppis. Så jag har sprättat, klippt och sytt ihop två tröjor med varandra. Sedan samma sak med två byxor. 
(null)
(null)

Här är ett diadem jag vann på tradera för 20kr. Som jag gjorde om lite grann med hjälp av tyg från byxorna och lite bomull. De vita bollarna är bara tygbollar som jag gjort med hjälp av kartonger. 
(null)
(null)

Masken är bara gjord med kartong och målad med svart akrylfärg. De vita puffet kring händerna, är gjort med hjälp av gardinband. Sedan är den vita halskragen ifrån en vit duk. 
Som sagt mycket är ifrån PMU eller tradera. Handskarna hittade jag på childrens house då de var vita så målade jag handskarna med textilfärg. En röd och en svart. Gick hur bra som helst. 🙌🏻 Så sjukt nöjd över resultatet. Att dräkten ser så bra ut fast jag gjort allt själv. Trots att allt är fynd från loppis eller saker jag hittat hemma. Speciellt stolt då jag typ aldrig sytt egna kläder. Detta är mitt första plagg jag gör. 
(null)
(null)
(null)

Direkt när vi kom till festen skulle vi sätta på oss en nummerlapp. För att man skulle få rösta på den som man tyckte var bäst utklädd. 1-3 skulle få priser. När det var dags för prisutdelning så hamnade jag på en andraplats🥈. Priset var ett presentkort 150kr på kajutan, en restaurang här i Holmsund. Det kommer att användas redan på onsdag då mamma kommer hit. Det kommer bli en trevlig kväll innan vi ska flyga till Stockholm. 

Men i fredags var det ju även dags att klä ut sig på jobbet. Så himla kul, jag lånade häx-saker av Kim & Tobbe. Sedan tog jag lite bomull och stoppade på hatten som skulle se ut som spindelnät. Men fick mycket kommentarer om att jag inte borstat håret. Att eleverna aldrig sett mig så rufsig i håret som i fredags 🙈. Eller så undrade de hur jag fick fast min spindel i ansiktet.. den var ju som sagt fastlimmad med Karlssons klister 🙈😂. Tog ett tag innan jag fick ut all hårspray efter den frisyren 🤪😂. Men det var det värt 🙌🏻. 
"Men jag har kammat håret, fast åt fel håll kanske var mitt svar till alla elever".
(null)
(null)
(null)

Sedan ritade jag bara till ett spindelnät i ansiktet med en eyeliner. 

Förra veckan när Nicolina var hos mig blev hon sjuk i slutet av veckan. Stackarn som fick feber. Då blev det massa mys framför tvn och lite annorlunda muggar till soffan eller middagen. Extra saft och våfflor med glass. 

(null)
(null)
(null)

Men sedan sist jag skrev har vi hunnit några turer till lekparken. Här följde mormor med oss till "gula lekparken". Där det finns en zebra och en giraff. 
(null)
(null)

Det var en gång jag hade haft min hundbur inne i lägenheten 🙈. Jag hade lagat mat, vi hade ätit och jag höll på stöka undan. Går till hallen och ser Nicolina sitta såhär: 
(null)
Min lilla busunge! ❤️
Sedan har det blivit en tur till Leos lekland ❤️. 

(null)
(null)
(null)
(null)

Jag har även fått mig en massa fina promenader med min bästa fyrbenta vän ❤️. Igår gick vi 1,2 mil och över 16 tusen steg. Det var oerhört skönt att få komma hem efter en sådan rask promenad 😍. 

Imorgon är det jobb och MÅNDAG 😍❤️. Då ska jag äntligen hämta Nicolina! 🙌🏻 . Skönt med en kort arbetsvecka. Sedan en liten minisemester till huvudstaden. Ett besök till Junibacken vad jag vet i nuläget. Så till veckan blir det packa för fullt. 

Längtar så efter min lilla solstråle här hemma. Det är aldrig tyst en minut när hon är hos mig.
  (null)