I fredags innan helgen började så hade jag arbetsintervju i Holmsund på en skola, han tyckte det lät bra men skulle ha fler som skulle komma på intervju så han ville inte lova något. Men att han skulle höra av sig om jag skulle få ett erbjudande eller om jag inte skulle få jobbet. Skulle kännas så oerhört skönt att veta att man har ett fast jobb efter sommaren är slut! Då det var en fast tjänst jag sökte, så jag är typ inne på mailen stup i kvarten för jag vill veta nu om jag fått jobbet eller inte. Är sjukt nervös, men bara vänta och vänta på svar.. 
 
Sedan har jag shoppat en massa fönsterlampor och diverse saker med Kim, blev nästan en heldag på stan. Men har man många presentkort som man måste bli av med så måste man. Så blev av med rätt så många, fastän jag har ett gäng kvar. Det får dock bli en annan dag. 
Jå lördagen. Sagt och gjort vi åkte förbi boa och köpte lite alkohol. Sedan efter jag hade skjutsat mina kompisar på fest så åkte jag hemåt så Jenny kunde hämta upp mig. Vi hade det mycket trevligt tillsammans, även om vi åkte hem betydligt tidigare än vad som var tänkt <3 
 
Så i söndags tog jag det rätt så lugnt, även om jag städade lägenheten, tvättade och satte upp alla lampor till alla fönster så känns det inte som jag gjorde så mycket. Efter att Johan kom hem ifrån sin match, åkte vi mot stan för att hälsa på Johans mormor och morfar. Där vi bjöds på kaffe och gott fikabröd. Innan vi åkte hemåt så beslutade vi oss att gå en liten vända på stan för att träna Nea bland människor. Då hon ska på utställning nästa helg. Det gick bara fint, vi ska träna fler tillfällen i veckan så hon är rätt så van med "mycket människor". 
 
På kvällen i söndags när vi låg i sängen och såg lite film, så ser jag att det ser ut som att Nea kissar i sängen.. jag nöp tag i henne, och ja.. mycket riktigt.. ! En stor blöt pöl på täcket! ! Det var bara att kasta allt i tvätten, och boka en ny tid. Så irriterande. Så inatt fick hon sova instängd för att hon inte skulle kunna kissa i sängen. 
 
Så idag blir det tvätta och hoppas på att täcket hinner torka, vill inte dela på ett litet inatt igen. Frös typ halva natten. Annars ska Frida och jag skriva, sedan ska Johan och jag träna hundarna i stan med lite mer folk. 
 
Emelie Anderssons foto.
 
Klänningen som jag beställde i helgen <3 Hoppas den är snygg i verkligheten och att den sitter bra ! !