Hejsan! 
Det var väl ca två veckor sedan sist jag skrev på bloggen. Sedan sist jag skrev så har vi varit på en officiell hundutställning i Piteå. Gick hur bra som helst, även om Nea inte fick Excellent så skötte hon sig perfekt inne i ringen. Var inte alls lika "rädd/fjompig" i ringen/ på bordet som hon brukar. Men hon fick ett VG utav domaren Eva Eriksson, så den domaren kommer vi inte ställa för igen. Men vi såg det bara som träning, vi hade trott vi skulle få VG på grund utav lite päls. Men det var ingenting hon kommenterade. 
 
Så nu blickar vi framåt, tränar mer och mer med hundarna inför alla kommande utställningar/ agilitytävlingar som vi är anmälda till i sommar. Ska bli en spännande sommar! 
 
Imorgon börjar Neas första officiella agilitytävling i Umeå på ön. Självklart ska även Chivas tävla också. Han tävlar i Ag1, Ho2 & Nea Ag1, Ho 1. Så Johan ska försöka hålla 2 barnor i huvudet samtidigt imorgon. Då de har både Ag1 & Ho 1 banorna samtidgt. Vi vet ännu inte när de startar. Men vi har totalt 8 lopp den här helgen. Skulle vara så sjukt roligt om vi fick vår sista agility-pinne då vi saknar 1 för att klättra till klass 2. 
 
Så ikväll satte vi upp vårat "utställningstält" eller som vi kommer att använda för agilitytävlingar. Första gången vi åkte till tävlingsplatsen, så var de inte ens färdiga med att mäta ut planerna. Så vi åkte hem, åt lite middag sedan åkte vi tillbaka. Vi åkte tillbaka i rätt tid, då det redan var tält uppsatta. Men jag tycker ändå vi fick bästa platsen! Mittemot båda planerna, så vi har full koll på båda tävlingsplanerna imorgon och på söndag.
Så värt även om man blev uppäten av myggen.  
 
Idag på jobbet hade vi en härlig utedag med alla 2:or. Trodde verkligen de skulle bli regn då det kom några droppar imorse, och en liten skur direkt när vi var framme i ljumviken. Men vi hade otroligt tur med vädret! Uppehåll från vi började tills vi skulle gå tillbaka. För på slutet blev det kallt och blåsigt, men trevligt att vara ute en heldag med hela gänget. Äta grillad hamburgare och bara få leka! Vilket fantastiskt jobb man har. 
 
Annars är det inte länge kvar till skolavslutning, och SEMESTER! Kan inte fatta att det är 12 dagar till skolavslutning. Samma dag så åker vi mot Grisslehamn för fiskeresan, ska bli så mysigt och en rolig upplevelse. Så jag tog ledigt i 2 dagar faktiskt. Sedan kommer jag tillbaka och jobbar eventuellt 2 dagar, sedan får jag min efterlängtade semester. Räknar bara ner dagarna nu, inte länge kvar.