Snart är även Mars slut och April närmar sig med stormsteg. Om drygt 2 veckor blir vår älskade Nicolina 1 år 🎈. Kan inte förstå att den 12e april så fyller hon 1 år 😱😍. Vad det första året går fort.. alla säger det, men man förstår knappt själv hur fort det faktiskt går. Hon är absolut bästa som hänt oss 😍 så mycket kärlek i den lilla kroppen. Lite envis, precis som oss både jag & Johan 😂. Även Nicolina kan visa att hon har temperament och kan bli arg även om hon för det mesta av tiden är en gladskit ❤️❤️❤️. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Nicolina tränar på att fortsätta att gå så mycket som möjligt 🥰 både med och utan sin  lära gå vagn. Man ser glädjen när hon tar lite extra steg än bara ett eller två. Att hon är nära på att faktiskt kunna gå, för nu är det inte långt kvar. Hon är så otroligt duktig 🙏🏻. Men hon övar inprincip varje dag, från morgon till kväll. Man kan ju inte ligga på latsidan heller. 

Förutom att hon snart kan gå helt och hållet så börjar allt mer tänder titta ut . Det är ca 4 till tänder där uppe som är på väg upp. Så nu är det ca 6 tänder som borstas varje morgon och kväll 🤗. 

Förra helgen åkte vi till Piteå för en agilitytävling. Det var bara Chivas som tävlade då det var klass 3 & 2. Men eftersom Nea inte tagit sig till klass 2 ännu, så blev det bara Chivas tur. Vi saknade 3 pinnar innan vi åkte mot Piteå. Men vilken helg vi hade. Helt sjukt, det är första helgen sedan vi börjat tävla agility 2017 att vi placerat oss på 6/6 lopp. 
Första dagen var det agilityklass. Vilken 🚀 start 🙈 Johan & Chivas blev 🥇i första loppet, med SM pinne och CERT. Andra loppet blev de 🥉tyvärr utan pinne. Men sista loppet, blev de 🥇med SM pinne & sista CERTET i agility och därmed blev vi agilitychampion. 

Helt sjukt! Vi avslutade förra året inprincip med att bli hoppchampion, och nu har vår första hund även blivit agilitychampion. Vi var så sjukt nöjda över lördagens tre lopp. Firade lite grann på hotellet med varsin öl/ cider öl 🍻. Söndagens lopp gick också hur bra som helst, men tyvärr fick vi ingen pinne (saknar fortfarande 1 i hopp för att kvala till SM). Om det blir något med tanke på Corona.. men det hade varit så sjukt kul att få uppleva det med Chivas 🙌🏻 💫. Men blir det inte i år, så får vi sikta på det ett annat år. 

(null)

Har hunnit lite mer på Nicolinas lampa i pärlplattor. Håller som sagt på att göra om en maskroslampa till en lampa i pärlplattor jag byggt på kvällarna 😅. Limmade fast några ikväll, får fortsätta under veckan 😀. Har som mål att bli klar innan Nicolina blir 1 🎈❤️🙏🏻. 
(null)