Veckorna och dagarna går så jäkulst fort numera. Men sedan sist tycker jag det hänt lite grann, i onsdags åkte vi till Robertsfors utav en anledning. Det var inte enbart för att äta middag och umgås, utan för att mamma hade vunnit från postkodlotteriet. Dom skulle spela in i robban under kvällen, och hon ville ha oss som stöd. Så åt vi middag senare på kvällen. 
 
Blev ingen stor vinst då det var grannyra och de skulle dela på en miljon. Så mamma vann med sin lott, presentkort på scorett 5000kr. Mamma beslutade snabbt efter vinsten att vi barn skulle få dela och köpa oss några fina skor. Så när hon får presentkortet så ska vi antingen ses på stan och shoppa där och då. Eller handla via nätet om det fungerar. Men vi måste nog vara rätt så snabba när hon väl fått presentkortet, då det finns fler som vunnit presentkort där..
 
Annars så är det fler rektorer som hört av sig till mig efter att jag mailat angående jobb. Tre av fyra hörde av sig dagen efter jag skickade ut Cv. Efter alla mail så har det slutat med ett inbokat möte samt information på den andra skolan. Är så glad att jag mailade när jag gjorde. Alla har bemött mig så trevligt, vill bara börja jobba ! 
 
Nea har börjat bli så grymt duktig, har knappt hänt någon olycka inne numera. Kanske 2-3 på en vecka. Sedan sover hon hela natten nu, som hon gjort ett par dagar.
 
Jag har hittat en massa fina fönsterlampor och taklampor på olika ställen som jag vill köpa. Det är väl tre - fyra olika butiker. Men nu börjar jag på att bli less på att inte ha fönsterlampor. Så äntligen har jag hittat några som jag skulle vilja ha. Så blir att önska sig pengar/ presentkort på de butiker jag tänker köpa lamporna på.