Det är två månader sedan sist jag skrev ett inlägg. Då skulle semestern precis börja inprincip. Men nu är det roliga slut, en vecka har jag hunnit arbeta och jag trivs så bra på mitt jobb. Ser fram emot ytterligare ett år med  klassen jag arbetar med 👏.  

Jag har kanske inte varit lika aktiv på att skriva vad som händer i mitt eller våra liv. Men sedan april har det varit som en berg-och-dalbana för mig. När man försökt tänka på att man ska leva ensam och med Nicolina varannan vecka. Ansvara för en hund istället för tre varje dag. Så kände jag att bloggen kom i sista hand. Men så sker det som jag inte alls hade någon förhoppning om innan det blev semester. Jag och Johan pratade om att eventuellt hitta tillbaka till varandra. Vi planerade in olika saker tillsammans under sommaren, dels en fjällresa på tumanhand. Vi fixade både barn & hundvakt. Det var nog behövligt för oss båda. Även om man saknade Nicolina ❤️ och hundarna givetvis. 

På ett sätt kanske det var bra att vi fick en paus ifrån varandra. För nu när vi börjat "om på nytt" så känns det som man är nyförälskade igen. Tror jag talar för oss båda. Men jag är så galet lycklig just nu. Jag har lärt mig att inte ta något för givet. Man ska vara glad för det man har. Men jag är glad att vi tagit oss tid till att hitta tillbaka till varandra. För jag älskar dig Johan ❤️. 


  (null)

(null)

(null)