Nu är det ett tag sedan jag skrev sist 😅. 

Vi har varit på två agilitytävlingar, den första helgen gick det bättre för Nea. Hon tog en 2a placering med PINNE. Hennes andra pinne totalt sen vi började tävla med henne. Sedan tog hon även en 5e placering 🙏🏻. 

(null)
(null)
(null)

Helgen efter Umeås tävling var det tävling i Örnsköldsvik. Där strök vi Nea eftersom hon löpte, hon lyssnar lite sämre när hon löper 😅. Så vi kände att det var bättre så får hon tävla senare igen. 

Men det var absolut en bättre tävling för Chivas 😁🙏🏻. Sån otur vi haft de senaste tävlingarna när vi väl fått ett felfritt lopp, då är det oftast andra som också fått det. Med bättre tid än oss, vilket har gjort att vi hamnat utan pinne. Men sista dagen och sista loppet var helt fantastiskt 🤗. Johan startade som nummer 1 och fick ett felfritt lopp. Då fick man  invänta alla andra ekipage 🙈. Vi slutade på en andraplats tillslut. 

(null)
(null)
(null)

Chivas fick sitt första CERT i hopp 🤩. Det krävs tre cert för att bli (hoppchampion). Men det delas bara ut ett cert per klass 😅. För att få ett cert krävs det att man har ett felfritt lopp och får en placering som motsvarar 10% av antal startande hundar. Så eftersom att den som kom etta redan hade championat gick certet vidare till oss 🤩🎉. Ibland ska man ha tur 🙏🏻. 

(null)
(null)
(null)
(null)

Så nu behöver Chivas "bara" två cert till för att bli champion 🙈😅. Nästa helg har vi hemmatävling i Holmsund sedan åker vi till Timrå 19-21 juli för att tävla med Chivas. Nea tävlar vi inte med nu då vi parat henne söderut 😅🙈🐶. 

Vi åkte till Stockholm i tisdags, jag och Nicolina flög vilket gick hur bra som helst 🥰😍. Hon sov nästan hela flygresan och bara tittade. Johan åkte med bilen själv med hundarna. Men resan dit tog så mycket längre tid än vad vi tänkte.. jag skulle åka buss till Västerås och bli upphämtad där, men när jag visar bussbiljetten för chauffören så får jag inte åka med. Eftersom att jag var tvungen att ha med en bilbarnstol till Nicolina. Men det hade jag ju inte med mig då jag flög 🤔😒.. så var bara att gå därifrån och kolla efter tåg istället. 

(null)
(null)
(null)

Men naturligtvis är ju tågen oftast försenade 😒. Så istället för 21.30 kom tåget 22.15 så jag åkte inte hela vägen till Västerås utan stannade i Bålsta där Johan hämtade upp oss. Så han fick köra en omväg på 12 mil för att hämta oss tidigare 😅. Vi skulle egentligen vara framme mellan 23-00 men var på stället vid 02 tiden. Så vi var sjukt trötta och somnade rätt snabbt den natten 😴. 

Skönt att vi fick sova ut dagen efter och ta det lugnt. Sen åkte vi och parade Nea, vilket gick bra. Så vi bestämde oss för att åka hemåt direkt efter att vi packat ut från rummet. Jag åkte bil på hemvägen, det gick hur bra som helst 🙏🏻🥰. Vi var hemma kring 00.30. Det var så skönt att komma hem efter en dag på vift. 

(null)
(null)

Vi har världens goaste gladskit 😍 skrattar & pratar varje dag med oss. Älskade unge så mycket kärlek du ger oss. 2,5 månad och har hunnit med 5 agilitytävlingar och en resa till Stockholm. 

Jag har inget emot att flyga med henne igen. Även om hon kanske fick lock för öronen när vi skulle landa, så var det otroligt skönt att resan dit bara tog en timme🙏🏻. 

(null)