Äntligen har jag semester!! Så efterlängtat 🙏😀. På slutet av terminen har jag varit så oerhört trött och bara inte orkat skriva något inlägg. Knappt orkat att träna på slutet, blivit väldigt lite träning. Kanske får mer ork framöver. Men nu är det midsommarafton, så sjukt! Då Johan jobbar natt hela midsommarhelgen så passade vi på att åka till Robban efter vi hade ätit på sjöbris. Så vi ska spendera hela helgen hos mamma ❤️. Äta gott, och bara umgås! 

Så vi ska göra en favorit i repris. Åka till siknäs som ligger nära Robban. Där ska vi käka lunch & fika. Nicolina ska få rida häst och sedan kommer de kunna göra fiskedamm. Nicolina är så taggad ❤️. Håller tummarna för bra väder.

(null)

(null)

Efter midsommarhelgen på måndag så bilar vi mot Stockholm. Där kommer vi bo hos Ann-Mari & Torbjörn, alltså Nicolinas farmor. Hon är så taggad på att åka till farmor. Hon säger till alla hon träffar nu att på måndag ska vi åka till farmor. Kommer bli en trevlig & mysig resa. Jag har ett träningspass inbokat i storstaden faktiskt! Men är så taggad, speciellt nu när det var så länge sedan.  (null)

Men vi åker ju också för att tävla agility SM den veckan 😍❤️. Den helgen så är det SM i Stockholm, så när vi har tävling kommer jag & Johan bo på hotell själva. Nicolina kommer bo hos sin farmor under tiden. Känns bäst för alla att göra så, speciellt när det kommer bli hela dagar vi kommer vara på tävlingen. Chivas han möter ju ca 110 andra hundar bara i din klass. Vanligtvis möter vi ca 5 - 20 hundar under en normal tävlingsdag.. och det tar tid ibland 🙃😅. 

(null)

Efter SM så har vi en vecka hemma där vi inte har något inplanerat. Mer än att packa och tvätta inför nästa resa. Då är det först jäckvik en vecka. Sedan rullar vi direkt till tärna i några dagar, och därefter åker vi mot Piteå för agilitytävling. Så vi är borta ca 2 veckor på resande fot 🎣🤓😍. Sedan kommer vi landa hemma, bada en hel del och bara må. 

Men vi alla längtar efter lite fiskeresa nu till fjällen. Det mest avkopplande ställen av dem alla! Vi har inför kommande fjällenresor tagit vaccination TBE. Det var första sprutan för mig & Nicolina. Vilket känns bra att ha tagit den. Vi som är ute mycket i naturen. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)